En liten tanke bara såhär på måndagen.

2009-12-14 | 14:36:11 | Direktlänk | Tankar | 8 Kommentarer
Läste ett inlägg på bilddagboken som jag kände igen mig i. Kanske inte så mycket men litegrann. Just när jag satt och läste min väns långa text. Så kom jag att tänka på att det är ganska sjukt när jag ligger i min säng på natten och vågar inte somna. För jag tror att jag kanske kommer dö i sömnen eller någonting .Så ibland håller jag mig vaken hela natten och vågar somna på morgonen för då har jag överlevt hela natten. Jag tror inte att det är lika farligt att somna på morgonen av någon konstig anledning, som jag inte kan förklara.

Jag menar med detta att jag ska inte behöva ha dödsångest när jag är 19 år. För jag har ju hela livet kvar. Jag är frisk. Jag har inga farliga sjukdomar. Det är ju nu när jag är så här ung jag ska leva livet. Vilket jag gör, jag åker ut och reser, jag festar, jag umgås med fina människor, jag promenerar och njuter utav de små sakerna. Jag tänker att det är bra att jag tog ett sabbatsår. För det är nu jag verkligen har börjat må bra igen. Jag har haft flera depressioner i mitt liv, småa och stora. Tonåren har inte vart en lätt tid precis. Men när jag fyller 20 det är då livet börjar. I oktober nästa år blir jag tjugo och jag har börjat våga svara i telefon lite mer nu. Jag är inte lika mörkrädd längre alls. Jag har inga ätstörningar längre, jag trivs ganska bra med min kropp.

Men när de där dåliga dagarna kommer. bara hipp som happ då när allt känns hemskt. Då ska jag tänka på de bra dagarna. Jag är inte alls deprimerad nu. Men jag är deppig då och då. Då känns allt hopplöst. Men det jag menar med detta inlägg är att jag har hela livet kvar och leva. Tills jag kanske blir 80 år. Om jag har tur.

Jag ska inte behöva ligga där med dödsångest. För jag är ju så himla ung ännu. Bara 19 år herregud. Nu ska jag sluta vara rädd för döden. Jag ska inte tänka på den alls. Eller försöka att inte göra det. För det är då jag mår som bäst.

Jag måste ursäkta mig för att det har blivit en massa såna här inlägg på senaste. Med bara en massa text. Men så kan jag uppmuntra er att jag ska lägga upp min spralliga video snart, ett inlägg med bara bilder ifrån lördags och ett inlägg som är till min syster.

Det blir nog en hel del blogginlägg nu. Men inte fler först ikväll nu eller så. Men ni är finast och jag älskar blogginspiration och jag hoppas att ni gillar att jag är personlig och kan skriva om allt ifrån jobbiga saker till jättefina saker som gör mig glad. Min blogg handlar om allt och ingenting och jag älskar att den har blivit mycket större nu än från början. När jag startade min blogg, så fick jag kanske en kommentar eller knappt det. Nu blir jag stört glad. Då jag kan se att jag fått kanske 6 kommentarer ibland när jag loggar in. Ni är helt klart bäst.

Måndagspuss.

marie

hi hi, jag gillar att du skriver mycket, tycker som sagt om att läsa bloggar! :)

2009-12-14    16:37:57    http://lillbrun.blogg.se/
Erika

Alla får perioder av deppighet. Det går ner och sedan går det upp igen.

Men då ska man, precis som du skriver komma ihåg de bra dagarna och att de kommer igen.



2009-12-14    18:01:12    http://morgondimma.blogg.se/
Angelica

Fint skrivet, det tycker jag verkligen!

Förstår vad du menar med att man tänker ibland att man kanske inte vaknar igen om man somnar, så kan jag också känna ibland.

Men det är som du skriver, man är ung, hur stor risk är det att det skulle hända egentligen?



Gillar verkligen din blogg!

:)

2009-12-14    18:22:11    http://angelicayouknow.blogg.se/
Emma

Dina texter är fina, precis som du och dina blogginlägg gör mig alltid lika glad. Man läser oftast med ett leende på läpparna och är glad över att din blogg är så personlig och fin. Ja, jag finner helt enkelt inte ord<3

2009-12-14    18:23:50    http://ynklig.blogg.se/
m

väldigt mycket puss.

döden kan ta sig någonstans.

<3

2009-12-14    18:52:25    http://chokladstaty.blogg.se/
CArin

Det är verkligen jobbbigt när sådan tankar kommer. Man kan lixom inte tänka bort dom.



Jag hade mycket sådan tankar förut. Men nu mera händer det väldigt väldigt sälla, minns inte sist faktiskt.

Man kan ju hoppas det är något som försvinner med åren. Ha de fint

2009-12-14    20:23:46    http://carin.bengtsson.blogg.se/
m

jag ska skärpa mig. lovar. snart ska jag skärpa mig. och snart är det jullov.

<3

2009-12-15    08:08:31    http://chokladstaty.blogg.se/
pelle

Du skulle behöva läsa distanskursen "Livet och döden". Få lite distans i saker och ting. Ett tips bara ;)

2009-12-15    14:21:04    http://pellespersonliga.se


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback