Söndag

2009-04-19 | 14:48:23 | Direktlänk | Tankar | 2 Kommentarer
Sovit för länge fast egentligen inte, solen skiner, jag har ångest så det bara skriker om det, för i morgon är det skola igen, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte. Skulle hellre dö, sån fin känsla har jag idag.  Vinnaren på min tävling är Mara!, skicka ett mejl med din adress till [email protected]! Jag har förresten 23 glas och den som var närmast gissade 16.

Jag hatar min ångest och hur rädd jag är för allting och hur jag inte tar tag i saker. Fan. Snart är skiten över i alla fall.

Jag ska plugga text och läsa i en bra bok idag, planerar inget särskilt, men blir kanske en helt okej dag..

Sammanfattning utav lovet:
Läsande i fina böcker,tedrickande, ben och jerrys igår,marängsviss,äta lite onyttigheter,bakning,slappat,shopping,ensamhet,tankar,festande,umgåtts med syster,lite ångest,promenader fast ingen lång runt höglandsjön tyvärr, saknad av kramar, honom, filmttitande,sömn,umeå,solsken,dåligt väder,gosande med hundar,god mat, picknick i hamnen,för lite umgänge, för mycket tankar, besök hos farmor och farfar på påskafton, sov över hos syster skärtorsdagen,foton,sittande i solen, målane av naglar, nyfärgat hår, tv-tittande, slappa kläder, fått Lenita brev <3, finfint!

Ett ganska okej lov på det stora hela men skulle hellre ha åkt någonstans, men ibland blir inget som man vill.

Nyss har jag handlat mat med mamma och nu ska jag nog roa mig med tv eller en film en stund kanske, hoppas jag får prata med en fin person ikväll också,som jag saknar. Ätit upp resten av min ben och jerry har jag gjort också, mums. Nu fryser jag bara och har lite onda tankar.

Har sett sthlms natt, fin kort film och läst i bästaste norweigan wood, så himla fin bok!, sett på filip och fredriks nya program, läst lite annat och nu har jag mer ångest och jag lär nog inte kunna somna inatt...

PUSS!

Janna

känner igen mig i det du skriver! får också ångest om jag inte går ut då det är sol :p

2009-04-19    15:00:58    http://jannamattsson.blogg.se/
emma

oh du måste ju ta taxi hem på nätterna? inte alls bra att gå ensam så. nu blir jag lite orolig! jag är lite som en extra-mamma haha. jag förstår din ångest förresten, jag hade sån ångest över skolan när jag gick på gymnasiet. ville bara ligga kvar i sängen och gömma mig varje dag.

2009-04-19    18:15:08    http://metrobloggen.se/Obscene


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback