Lördag

2009-04-04 | 12:59:02 | Direktlänk | Tankar | 3 Kommentarer
Jag har sovit ut och det var mer än behövligt. Somnade direkt när jag la mig i sängen igår, underbart. Har ätit frukost så jag är himla mätt. Ska hoppa in i duschen och sen hitta några kläder att ha på mig idag. Det som stör mig i dag är att solen inte skiner. Sen ska jag på utställning och sen dra hem igen och ikväll blir det att gå på sockerdagar med min pappa. Fast jag känner inte för att åka på teater, man kan inte känna för det jämt, fast var längesen jag såg på teater nu men i alla fall, så jag ska åka på fest hos min systers pojkvän istället, det kan bli minst lika trevligt.

Nu skall jag berätta om min lördag.

Först klev jag upp sen gick jag på utställning och träffade min fina vän,tittade på fina konstverk. Sedan tittade jag,syster och hennes pojkvän lite på stan, de åt på subway sedan gick vi hem till Robert och efter ett tag kom våra föräldrar och hämtade oss, vi åkte till min syster för hon skulle hämta lite saker, sedan åkte vi på lidl och handlade lite och efter det skjutsade mina föräldrar tillbaka henne till Robert. Sedan åkte jag och mina föräldrar till kebab city för att äta middag, för min del blev det en falafel tallrik och det var himla gott. Sedan åkte vi hem och jag fixade mig lite för att åka till Robert på fest. Fast ångrar mig att jag inte åkte på teatern igår. Men men. På festen umgicks vi och pratade om djupa saker, jag blev lite fuller och sedan ringde jag min vän Kalle och pratade med honom när jag promenerade hem, för jag är mörkrädd och får panik när jag går hem ensam på natten. Då går det bättre om jag pratar med någon.


Dagens outfit: min favoritkofta från lindex, fin fin t-shirt från H&M och en fin kjol jag köpte på rea på H&M, förra våren och min röda basker ifrån second hand, den är dock på sne på bilden.


Syster, Robert och Roberts bror som kom ifrån linköping igår.


Syskonen


Påskkärringen.


Dansa och röka.


PUSS


Gulligull


spex


spex


Spex.



En ganska lyckad kväll på det stora hela.

Hoppas ni får en fin lördag.
PUSS

Erika

Jag hade svårt att sova inatt och sov fram till halv tio imorse =)

2009-04-04    17:36:50    http://morgondimma.blogg.se/
Malin

baskrar ska vara snea söto :*

och haha, spexbilderna <3 underbart!

2009-04-05    17:59:37    http://hallonte.blogg.se/
Sassy

Vad söt du var!

Och det ser ut som en rolig fest!



kram

2009-04-06    11:23:10    http://eurotrash.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback