fanfanfanfan

2009-04-20 | 11:13:58 | Direktlänk | Tankar | 4 Kommentarer
inatt läste jag en massa i min fina bok, kommer tipsa om den senare. Min ångest är elak. Jag drömde mardröm precis innan jag vaknade. Jag vill inte. Fan. Allt är så jävla jobbigt. Jag måste ta mig i kragen. Aj. Soljäveln skiner. I dag är jag positiv onej. Fan.

Denna dag blev bättre, jag har diskat, plockat i och ur diskmaskinen, dammsugat, plockat lite här och var, läst i min fina bok, läst manus, sopat av bron och våra vad det nu heter, bakat en smulblåbärspaj,slagit in paket, målat mina naglar fina, sorterat tvätt, läst posten, så jag har gjort en del saker ändå. Ångesten finns där och tankarna, men jag försöker att inte tänka så mycket. Senare blir det en mysig voff promenad, ska snart plugga mer text och läsa mer i min fina bok, ska slå in mer paket också, för min äldsta syster blir gammal tant på fredag och mina föräldrar tycker det är tråkigt att slå in paket och jag älskar det, så då får jag göra det.


Jag har  min mysiga slapptröja på mig och ett par sköna leggings idag.

Jag ska gå till skolan i morgon och känna mig nöjd när jag klarat utav dagen sen. Snart är ju trots allt detta över. Måste plugga mer text bara. Kul att man jämt har ångest för teatern än fast det var det jag ville gå från början, eh... huhu.

puss.

emma

förstår det. jag gjorde likadant efter gymnasiet, började jobba i äldreomsorgen. det fungerade faktiskt bra (: har dock varit några ggr på högskola också men har bara hoppat av. är inte alls bra på att fullfölja sånt har jag märkt. det med att du får ångest både om du går till skolan och om du inte går till skolan suger. jag vet precis hur du menar. det kommer bli bra för dig efter skolan! bara du håller ut dessa tråkiga månader du har kvar.



hoppas du får en så bra dag du kan få idag.

2009-04-20    13:03:33    http://metrobloggen.se/Obscene
Marlene

Nämen, här kommer det spontankramar ser jag. :)

Kram tillbaka!

2009-04-20    15:13:11    http://tomysister.blogg.se/
Encs

varsegod :D

2009-04-20    16:50:48    http://encs.blogg.se/
EGOFLOW

Det blir bättre...

2009-04-20    17:55:54    http://egoflow.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback