Dance

2009-04-07 | 17:17:59 | Direktlänk | Dagens outfit | 2 Kommentarer
Jag blev så glad, det var bara ett G men jag blev så glad, nu har jag g i den kursen för jag klarade provet, en sak bortgjord, en lättnad. Men svenska provet idag, gick inte så bra, men jag hoppas på ett g i alla fall.  Jag är himla trött idag och måste gå och ta blodprov någon dag, för antar att jag har järnbrist eller brist på nått annat. Snart ska jag på soptippen med min pappa, det är alltid lika kul, ironin där, men sen ska vi fara på coop och fika och handla lite mat. Så det blir lite fint ändå. Jag lyckades inte gå på första lektionen idag heller, men efter lovet ska jag gå, för det är inte lång tid kvar nu och jag vill ha vg i den kursen, som hon sa att jag låg på. I dag luktar mina händer vitaminer, för jag drack kostillskott med massa bra vitaminer förut. I dag inhandlade jag en jättefin blommig kjol som ni ska få se någon dag och vanliga svarta tunna strumpbyxor. Är sjukt kär i blommiga legginsen på indiska, men dom är för kalla att ha nu ändå. Då dom inte går ner över hela benen. Jag vill bara ha sol och vår nu! Som resten utav landet verkar ha, men inte örnsköldsvik så klart.


Dagens klädsel:
linne: H&M
Top:Indiska
Chinos:Bik bok

Malin

svar; jo, exakt! det var en upplevelse jag verkligen kan tänka mig att göra om. Vare sig jag går vidare eller inte :

ih, tack :
<3



JAG GER DIG LITE SOL HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR, kom det sol nu?

(haha, vad fjantig jag är :*)

2009-04-07    20:57:32    http://hallonte.blogg.se/
Erika

Soptippar är spännande, som loppis ungefär. Det är bara det att allt ligger huller om buller och man inte får ta något med sig hem =D



När jag var liten så brukade min lillebror och jag leta saker i sopcontainrarna som fanns på landet där vi bodde.

Jisses så kul det var, och vilka fynd man kunde göra. Speciellt om det var någon som flyttat/dött och rensat ut en massa saker som de sedan slängt.

Lite mindre kul var det när vi hoppade ner i containern och det låg ett älghuvud och annat slafs däri, det stank kan jag säga, haha!

2009-04-07    21:19:52    http://morgondimma.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback