Tankar från ett block

2008-10-30 | 17:33:11 | Direktlänk | | 1 Kommentarer

Fast först måste jag säga jag ångrar resan,alla pengar som försvann för att jag åkte dit.  Nu kommer lite tankar jag skrev igår när jag väntade på tåget från katrineholm. Då mådde jag inte så bra, grät och hade mig så alla såg...

Inget blev som jag trodde.Han var tråkig. Han utnyttjade mig kändes det som. Jag mår sämre än när jag åkte dit inte så konstigt iofs.

Ska bli skönt att komma hem igen,slänga sig i sin egen säng och sova. Förtränga allt som hänt. Allt kan inte bli lyckat jämt. Motgångar har alla det här är mitt fel. Det här är mitt sämsta lov hittils fast första dagarna var ju bra och jag kom hem tillslut. 

Sämsta lovet,jag är sämst.Natten var ångest,gårdagen var jobbig. Med gårdagen menar jag tisdagen. Jag gillar honom men jag är inte kär i honom och jag borde inte tycka om honom för vi har inget gemensamt. Fast nu kan jag säga istället. Jag saknar honom lite bara för att jag hade känslor för honom innan jag åkte dit. Men det har jag inte nu.

Jag skriver inte allt ur mitt block för det är inget spännande. Jag fick hålla hans hand och han sa att han tyckte om mig en gång på fyllan och det räknas inte. Jag vågade inte säga att jag tyckte om honom. Så kanske därför allt blev konstigt. Nej,allt blev konstigt för vi är inte gjorda för varandra.

Onsdag 29/10

När man inte lyckas med kärleken,aldrig lyckas. Denna gång trodde jag att jag skulle bli kär för allt kändes så bra innan. Några dagar var det fint sen vände allt. Nu ska jag åka hem och jag har fått uppleva lite falskt gulligull eller äkta? Falskt tror jag det var. Han var mobbare som liten,jag var mobbad. För mig kändes det i hjärtat när han sa det. Jag vågade inte berätta om alla minnen och tankar jag har inom mig. Det är som att jag är gömd i mig själv. 

Jag ångrar mig lite att jag åkte eftersom allt blev fel. Jag började gråta på natten i min tysthet så han inte skulle höra. Jag är stark så jag ska radera han som en jävla internetfil. Det värsta vore ju egentligen ifall han inte ens hade kommit till tågstationen. Så det som var bra var väl att han kom dit. Jag ska ta mig upp igen än fast allt känns jobbigt  och jag kan stå på egna ben. 

Jag förstod att något var fel då han inte ens sov i samma rum sista natten. Fast det var skönt för jag var less men jag sov tryggare med honom i samma rum. Men nästa gång jag träffar någon ska det blir något äkta. Då ska jag känna personen bättre. Visserligen blev vi aldrig tillsammans men iaf.  Just nu vill jag kramas och bli omhållen. Bara prata ut om alla tankar och känslor.

Skrivet på Cityterminalen där jag alltid råkar tänka på mitt ex:

Varje gång jag sitter på cityterminalen. Tänker jag på dig. Samma med fazer mjölkchoklad och nynäshamn får mig att tänka på dig. Ibland önskar jag man kunde spola tillbaka tiden.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Just nu är jag skör och bara gråter. Orkar inte hitta på något och ska väl hitta på något att äta snart. Jag vill hitta på något kul. Men på söndag är det iaf detektivbyrån på sliperiet sen är det meningslösa lovet över och jag har aldrig något att se framemot längre. Allt känns bara tråkigt nuförtiden. Jag borde palla skolan men jag har ingen kraft längre. Inget som driver mig att hålla humöret uppe. Visst jag mår bra med mina vänner. Men inte så ofta jag umgås med dem. 

Jag kan dra till Umeå,jag kan shoppa, jag kan sitta hemma. Men känns jobbigt att dra till något place och sanna och robert umgås jag alltid med så.. Fast jag är ju mig själv när jag är med de och mår bra så. 

Ikväll ska jag knarka te och se på Amelie från montmartre eller något annat.

Nu har jag skrivit av mig så det räcker och blir över. Saknar mycket.

Puss.

 

 

 

 

 

 

 


Linda

Åh vad tråkigt att läsa :( Usch, han verkade inte alls vara någom trevlig typ att ha att göra med :( Men det är INTE dig det är fel på! Du är jättebra :)

2008-10-30    21:52:31    http://taggtroden.blogg.segg.se


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback