Så himla trött.

2008-10-22 | 12:53:38 | Direktlänk | Dagens outfit | 1 Kommentarer

I dag känner jag att jag behöver lov. Är jättetrött. Vaknade av ett sött sms i morse, 07.22 och jag tänkte dags att kliva upp kanske? Så jag klev upp. Nu är jag hemma och borde plugga projektarbete, men ska skaffa en bok om stereotyper och kolla på lite olika sidor, som jag hittade förut. 

Måste börja packa också men det gör jag i morgon eller på fredag. I morgon ska jag äntligen träffa Susanne igen,sätta in pengar,köpa blutsaft, hej jag behöver järn!. Fredag hämta vin hos gubben, träffa Isabelle,packa, lördag:åka iväg. Så kommer resten utav veckan se ut och i kväll är det bonde söker fru <3.

Idag är jag sjukt himla trött, det är jobbigt. Jag har blåsor på min hand sen  jag försökte öppna en drickesflaska igår himlarns konstigt. Jag råkade äta en kycklingbit som jag trodde var qourn så nu är jag hungrig redan igen för blev inte så mycket till lunch. Ska smaska på ett äpple snart. Jag kan inte fatta att på lördag då får jag träffa honom,sova i samma säng och allt, då är vi bredvid varandra,nära varandra. Lycka!! :*

Mer jag ska göra idag: Följa med pappa och handla mat och baka hallonmuffins, ta en promenad med hunden senare. Det blir nog en ganska soft dag, det som är kvar utav den.

 

Dagens outfit:

Klänning:H&M Kofta:Kupan Röda korset. Leggings:H&M

Puss.


Jonas

Älskling, jag kommer och hälsar på dig när du är i Sthlm? Alltså innan ditt tåg går.

2008-10-22    17:16:19    http://www.taza.se


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback