Vad vore jag utan dina andetag?

2008-03-24 | 23:59:41 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
I dag har jag gjort nästan ingenting, bara suttit här och tråkat, inte ens haft inspiraton till att läsa eller något alls, men jag har i alla fall renbäddat min säng och vart ute med hunden. I morgon ska jag träffa Susanne och Anna det ska bli trevligt värre.

Mår inte så värst bra heller, är varken lycklig,mår bra eller glad. Detta lov kommer bli lika tråkigt och dåligt som förra. Jag vill ju bara vara med dig. Saknaden håller på att bli för stor och jobbig just nu. Jag vill bara kunna hålla om dig. Men jag hoppas verkligen vi kan ses om 2 veckor, annars så kommer jag inte klara av mer. Men jag vet ju att vi kan ses då. Nu är jag bara trött och less på det mesta typ...

Önskar jag kunde göra något kul, önskar jag kunde teleportera mig, jag önskar massa saker, jag vill ju bara hålla din hand, gråta mot din famn. Det är det jag skulle behöva gråta emot dig och få tröst, det är det bästa, när man mår dåligt att få tröst.


Äh,jag orkar inte. Ska nog gå och borsta tänderna och hoppa ned i min renbäddade säng!

image19

nu blev bilden jättestor men orkar inte ändra, för det går inte, det är inga såna där som man brukar kunna redigera själv, försöker i morgon i stället.
Gonatt!



Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback