jag vill ligga i din säng med dig!

2008-03-18 | 21:00:45 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
Och höra dina hjärtslag,bara ligga där och kramas, kanske somna tillsammans skedandes? <3. Jag önskar tiden går snabbt nu alltså <3<3. Bara att hålla din hand, skulle jag vilja göra. Men hej 2 veckor går nog snabbt från och med söndag,heh. Sen så får vi ses. I dag var jag lite nervös innan jag skulle till make up store, men det gick bra, hon var trevlig och snygg, åhhh,jag fick mums, hon var sådär naturligt snygg på något sätt. Träffade Susanne och vi tog en lundbergsfika som vanligt ?Det ska bli våran nya tradition tycker jag. Billigast där och mysigast. Sen drog vi till Johan där jag sålde ett par strumpor heh.

Har bdb-bögat mig men det bara bajsar sig, så nu orkar jag inte mer. Jag är på bra humör för jag är snygg idag. Än fast jag är fejk med massa smink. Men jag vet att jag kan se bra ut  utan smink också :)
Jag är på bra humör idag, men snart ska jag skriva fitt rapporten, vill fan inte! Jag bara klagar, istället för att göra klart den, men jag vill fan inte!:((((((((
TRÅKIGT! Kommer få högst G på den, men skitsamma, bara skriva massa skit :). Kommer sluta med att jag får vara uppe hela natten i morgon. Ska iaf fortsätta på den nu heh ;>. Usch.

I morgon ska jag på sliperiet på punkkvällen mycket trevligt!:) Ska sitta i entren med Anna, så borde göra klart det mesta med rapporten innan dess.

Har fettat mig idag och inte ens vart ute och gått fyfy, men men, ätit en brownie och en delicatoboll som de så fint heter, tänker på Jonas då, han köpte alltid delicatboll på Willys.. Minns när vi cyklade dit en gång, det var tider det. Minns även när vi cyklade intill stan och såg basshunter haha :)

image15

min blixt gör mig gul i pannan heh



Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback