Jag vill bara hångla

2008-03-24 | 01:03:09 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
Fast mest av allt vill jag ligga. Men istället så lyssnar jag på Lars Winnerbäck och bilddagboksgayar. Har druckit en kopp te också, te är det godaste! Läst massa i veronika bestämde sig för att dö idag, tragisk bok men den är massa bra och sorglig, man vill bara läsa mera.! Såg på Erik & Mackan i kväll, bästa programmet fan! Fast 100 höjdare är ju bäst, kommer bli ett utav mina favoritprogram nu så att säga.

I morgon är det en helgdag till så det blir det slappt igen,slappat i många dagar nu, men det är lov och då ska man ju såklart slappa. Åker nog till H-sand och träffar Tidda i veckan, ska bli mycket trevligt!

Sitter här vid datorn invirad i täcke och det är mycket skönt och mysigt, täcke är det bästa som finns, fast allra bäst att ligga under täcket och känna din kropp emot min och kanske skeda? <3.

Egentligen finns det inget att göra vid datorn men jag sitter bara här för jag är inte så trött ännu, idag bakade vi eller snarare Sanna och Robert bakade, Sanna bakade brownies sjukt goda! <3.

Jag mår fortfarande helt bra och det är så jävla skönt, det går inte att beskriva hur det är att må bra, det är helt fantastiskt!

image18

Min syster verk ,mycket goda brownies!:D



Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback