Söndag

2008-01-27 | 10:50:18 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
redan? Måste läsa engelskaboken idag och försöka komma på något vettigt till en krönika, smartast är nog att läsa massa krönikor först  typ Linda Skugge krönikor eller något. I går så softade jag och såg på en dålig film som fick mig att somna.  Jag brukar tycka om såna dära amerikanska komedier men den där var bara åt helvete dålig.

Somnade vid halv tre i natt och vaknade 6 första gången och sen 9 andra gången,fast klev upp halv elva. Drömde massa roliga och konstiga drömmar :D, Vi skulle typ göra om huset och sedan var jag helt plötsligt ute i Gullvik. Vet inte vad jag gjorde där. Gick med Malin på isen och sen såg jag på  Cabaree med Malin och Jimmy. Släkten var också är. Sen gick jag på promenad igen med någon kille och min syster, vi var långt uppe i norrland då. Vaknade då, oj så mycket konstigt man kan drömma :D. Jag berättade även att Chrille var inne på akuten i natt för Malin. En sann sak som jag drömde i alla fall. Knas han är som  super och hamnar i slagsmål. Man kan nog klassa Krille som en alkolist? Eller jag vet inte,nu ska jag inte vara elak.

I natt låg jag bara och saknade och saknade. En saknad går inte över först man får träffa personen igen <3. Ska snart gå och äta mumsfrukost :*. Köpte tomat ciabatta i går och de lär ju antagligen vara goda. Det är sol ute och det gör mig på bättre humör. Tror jag ska ta en promenad runt höglandsjön om jag bara byter musik på min mp3 först. Sen fota lite och sådär <3.

Det finns småsaker i livet som gör det bra.



Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback