Måndag.

2008-01-21 | 16:35:59 | Direktlänk | | 2 Kommentarer
Nu är han ju inte här länge och jag saknar redan, men snart så ses vi igen om tio dar :).  Var sjukt trött i skolan idag och började gråta när jag skulle sova i natt, bara för att det var så tomt, så då tog jag kudden och låtsades att det var honom,,men det var inte så speciellt kul att krama en kudde. Tungt att kliva upp i morse när han inte låg bredvid också... Dålig morgon i morse som sagt. Men men.

Träffade Cilla på skolan och hoppade på henne och kramade henne :D, Cilla är en fett bra människa! :) iofs alla jag känner är väl typ bra människor. Orkade knappt spela teater idag, då är det illa. Ska lägga mig tidigare idag, lär ju inte hända, men gullet har ju kommit in på en kurs, så jag är fett stolt över det! Dessutom kan jag ju då lägga mig i tid, tisdag-söndag  XD iaf.

Lyssnar på Lars winnerbäck nu, det är fett bra musik " När sommaren kommer, så åker vi vart du vill :)". Sitter och fryser och väntar på att mannagrynsgröten ska bli klar, I want food! :D.  I dag är  en slapp dag för jag orkar inte göra något alls. Suger att jag har blivit förkyld,men snart blir jag nog frisk :).

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Så känner jag mig :D Kärleksfull!.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Uppdatering:
Jobbig dag i dag, jävligt jobbig. Jag har blivit mer förkyld. Nu gråter jag för att jag saknar honom eller jag har ju ingen aning varför jag gråter. Ingen anledning. Eller okej,allt känns så jävla overkligt. Jag brukar aldrig gråta, så jag känner mig svag för att jag gråter. Jobbigt att redan sakna någon man får träffa om elva dagar. Men det är kort tid, bara kämpa liksom. Men jag fattar inte,jag borde vara glad nu ju.

Mamma o pappa var dryga och jag har ingen anledning till att gråta och då blir det ännu drygare som sagt.

Just nu vill jag känna din kropp emot min och höra pulsen slå <3.

Jonas

Är glad för din skull majs, det är underbart att vara kär och älskad

2008-01-21    16:58:12    http://taza.blogg.se
Susanne

Är riktigt glad för din skull med. :)
Och jag vet hur den där saknaden känns för jag saknar så oerhört nu också, vissa stunder saknar jag så mycket så det gör ont. (du vet ju vilken jag saknar) Och det jobbigaste är som sagt att jag inte vågar ta kontakt. :'/

2008-01-22    18:00:52    http://susannee.blogg.se


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback