Darling

2008-01-31 | 22:37:09 | Direktlänk | | 1 Kommentarer
I morgon är det du och jag igen <3, vid denna tiden har jag hamnat i Stockholm. Stora huvudstaden! Det kommer bli så åh <3 Superbäst för han är superbäst!

I dag var en bra dag eller helt okej. Svenskaprovet gick bra kändes det som, iaf allt förutom sista sidan, jag minns inga texter eller vem  som hade skrivit de, om jag har tur hade jag rätt på någon fråga. Men man vet aldrig.  Var på en föreläsning om utbytesstudenter, den var intressant och väldigt bra! Skönt att slippa kören. Den är en utav de värsta ämnena. Jag kan verkligen inte sjunga, så jag sjunger så lågt så möjligt heh.

Skulle väl gå på indv informationen också men orkade inte, blir lätt att välja ändå, men står mellan 4 olika ämnen just nu, men får välja tre, ska iaf välja filosofi,hälsopedagogik vet jag, det kommer bli majs! Kreativt skrivande kursen har blivit roligare faktiskt! Vi ska börja med dikter nästa gång, massa kul! Ska ta med mig två diktsamlingar som jag har :). En har Anna Jörgensdotter skrivit, hon är så jävla bra på att skriva <3.

Soppan i skolan idag var ingen hit, men makaronerna i soppan var i alla fall god, drack nyss te och brände mig på tungan som vanligt. Fyndade i stora staden idag :P, ett linne och en t-shirt eller t-shirt vad ska man kalla det för 50 kr och underkläder för 50 kronor, najsmajs :):

Det är sjukt hur jävla bra han är. He makes me happy! <3

Jonas

Blir glad av att läsa att du är lycklig och kär! :)
SES IMORGON! Call me ;D

2008-02-01    08:47:07    http://taza.blogg.se


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback