Mitt leende som sköld, mot tårarna som föll.

2008-04-07 | 09:05:42 | Direktlänk | | 0 Kommentarer

Nu ska vi göra något jävla arbete på kvinnligt/manligt/mänskligt och såklart måste jag ju vara ensammen som vanligt. Det ska handla om skönhetsideal och jag ska skriva om anorexi, måste bara hitta mitt arbete som jag gjorde på psykologin förra terminen och göra om det lite, synd att det inte är sparat på datorn :(.  Hittade något arbete om anorexia fast det var inte det färdiga.

Jag hatar att man måste redovisa inför de som jag inte känner, och jag hatar att redovisa inför den klassen,eftersom jag känner typ ingen där, då kommer det bli ännu mer hemskt. Hoppas man kan lämna in det skriftligt också.

Slutar om en halvtimme och då är det teater, där jag iprincip gör ingenting,sitter bara typ, måndagar är tråkiga, fast det finns väl ingen skoldag som är rolig, fast onsdag kommer bli slapp, för då kommer jag sluta halv tolv :D.

Hatar all ångest för ingenting och all ensamhet, vill typ bara lägga mig ned och bara vara :>. Tiden går alldeles för snabbt också. All tid, fast det är ju bra att tiden i skolan går snabbt men annars så går tiden,jätte snabbt. Helger,lov, allting går för snabbt.

Aja, nu ska jag väl försöka fördriva tiden,för jag orkar inte jobba, eller ja,jag måste ju hitta arbetet och jag vet att min blogg är den tråkigaste som finns,höhö, men jag har den ju bara för att skriva av mig.

"På vägarna i natt
kan jag hålla mig för skratt
Mitt leende som sköld
mot tårarna som föll"




Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback