Rensning, jobbiga dagar.

2007-12-22 | 01:02:38 | Direktlänk | | 1 Kommentarer
Rensade bdb på vänner som aldrig kommenterar osv. Torsdag: Träffade Susanne och hon berättade om det hon var misstänkt till, jag blev förvånad att människan hade beställt knark och jag är helt slut och förbannad nu. I dag har jag bara slappat och haft det bra.
I morgon ska pappa ringa till Kupan och säga att jag har ångrat mig eller något, för jag orkar verkligen inte jobba där, eller jag vill inte, hur kul är det liksom? Gå där själv, utan lön osv. Fan,tråkigt ju, nej jag kände att jag verkligen inte ville.

Jag saknar J,J,J,J,J,J,J kommer dö utan hans fina,söta gb-inlägg nu när han är borta, men jag går ju och längtar efter något att tiden ska gå snabbt, men jag ska njuta av lovet och sådär, sen så hoppas jag att hetaste Joel har det massa kul i Sydamerika i Paraguay, hans hemland. Jag skrev en dikt när jag satt och såg på film idag, jag fick bara de fina orden på hjärnan

"Du får mig att le, dina ord är som socker. Mitt hjärta tar ett extra skutt när du säger att jag är kärlek och sötast.  Du som är sötast <3. Du uär snygg som en modell och din insida är den underbaste man kan ha. Dina gästboksinlägg på bdb har vart underbara och gjort mig glad, när jag har haft meningslösa dagar". <3


Al
ltså jag tycker om honom så fruktansvärt mycket och jag vågar inte säga till en människa som har tyckt om mig alldeles för länge som jag inte är ett dugg intresserad av att tjo,jag vill inte ha dig, inse det liksom? För han är jättegammal och läskig, men det inser han inte själv, men så länge jag inte träffar honom är det lugnt.
Joel är liksom åååååååååååååååååååååååhhhhhhhhhhhhhhhhh sådääääääär ÅÅÅÅÅÅÅH, jag blir helt till mig i hjärtat och det tar extra skutt.


Jag är dum och skickar sms till den där Ola som vill ha mig, som skriver sms som jag saknar dig, men jag saknar inte honom,jag vill inte träffa honom,jag vill inte ha honom,jag tycker han verkar läskig,seriöst. Han är mycket,mycket äldre än mig, han har levt halva livet, jag vill inte vara i hop med en gammal gubbe, liksom, heh.

Nu till något annat jag tycker synd om Susanne som är misstänkt för narkotikabrott när hon är 100% oskyldig liksom, jag ska göra allt för att det ska fixa sig, nej,jag kan inte göra så mycket, men jag står vid din sida, jag finns där för dig, du är min bästa vän och jag gör allt för personer jag tycker om.

Nu blev det mycket skrivet här, men det är skönt att skriva av sig verkligen, det är så jävla skönt, denna vecka har vart jobbig, speciellt när jag och Susanne insåg att man inte lita på henne, har ju känt henne länge ändå. Jag blev så fruktansvärt förbannad och chockad i går, jag var gråtfärdig hela kvällen. Men jag började ju inte gråta.

Såg på film i kväll med syster Lucky Break, den var underbar, min syster somnade som vanligt, som hon alltid gör när hon lägger sig ned med filt, det är lite gulligt, min syster är gullig och jag älskar henne.

Susanne är den bästa vän man kan ha och jag tycker om henne så fruktansvärt mycket, så det går inte att beskriva i ord. Jag önskar jag kunde visa att jag tycker om människor på bättre sätt, jag vet inte hur man gör, men jag kramar henne varje gång jag träffar henne, det är väl ändå ett bevis på att man tycker om en människa eller?

Nu lyssnar jag på någon musik, vet inte vad det är, men det är sjukt bra, kan iofs kolla på windows media player, men det orkar jag inte, jag insåg att jag lyckas skriva mycket om jag bara skriver utan att tänka, ja man skriver ju faktiskt utan att tänka, orden bara rinner ur en, på tangentbordet och jag hör bah pofpoff hur det låter på tangentbordet.

Nåväl, nu vet jag inte vad jag ska göra, jag ska sluta skriva, för jag vet inte vad jag ska skriva längre. På måndag är det julafton och då får man JULKLAPPAR <3, ja,jag tycker om julklappar,jag är en materialist :D, men jag tycker även om att ge julklappar, jag kommer tycka om alla den vegetariska maten som mamma ska laga i år, min mamma är rätt underbar ändå, de lagar vegetarisk mat än fast de egentligen inte är vegetarianer, det tycker jag är fint, för det är bara någon gång i månaden de äter kött egentligen, det är så fint, att de gör som sina barn, inte äter kött liksom. Nu har jag ont i min arm för att den är på ett konstigt sätt, Men jag vet, jag sätter mig på ett annat sätt,ändrar sittställning, ehm, Det kan misstolkas,haha.

Jag längtar tills Tidda har skickat Lasse Lindh autografen, Tidda är en så fin människa också, som jag inte alls har känt länge, jag kommer aldrig glömma när vi bröt i hop och tröstade varandra <3.

Susanne

Massa kärlek till dig Lisa.

2007-12-22    10:32:35    http://susannee.blogg.se


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback