Juldagen

2007-12-25 | 18:23:11 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
I går var det julafton, det var mysigt, vi åt inte massa kött och sånt som vanliga familjer på julafton efter 3/5  av familjen är vegetarianer så det blev blana,potatisgratäng,tofubiffar,rödbetsallad och julvört, sen så klart julmust, men vi var nöjda ändå. Jag fick allt jag ville ha, det mesta iaf, något med hello kitty, kläderna jag ville ha, arvikabiljetten och sådär :):

Det var en mycket trevlig dag och jag var glad! :), i dag är det tråkiga juldagen och jag har bara suttit här hela dagen, ska se på pistvakt filmen sen i kväll, väntar på att pappa och mamma ska komma hem från farmor och farfar. Sanna ligger bara och sover, tråkmåns.

Jag önskar baby var hos mig i går, då skulle jag vart ännu gladare än vad jag var. Jag saknar honom massor, jag vill bara att han ska komma hem. Skrev lite i går med:

"Om du hade legat i ett paket
Hade mitt hjärta tagit ett skutt
Jag hade kramat dig och sagt att du var fettsnygg.
Sen hade jag gett dig mat, för du hade antagligen vart hungrig, om du hade legat i ett paket.
Jag hade vart lycklig här och nu."


Jag drömmer så konstiga drömmar men de är roliga :D, det roliga är att jag minns allt vad jag drömmer nuförtiden,det är kul. På torsdag är det julfesten ska dit med Cecilia, det kommer bli roligt minsann :). Sitter och slappar, lyssnar på Lars Winnerbäck, fin musik det! Nyaste skivan, som Sanna laddade ned här om dagen. Snart är det nytt år, då blir det nya tag och jag ska bli duktigare och inte skolka. Lika mycket hoppas jag.. Men jag har inte skolkat så mycket. Men jag ska aldrig vara hemma när jag inte orkar, ska försöka ta mig till skolan ändå. Det hjälper inte att vara hemma när något är svårt eller om man är fett deppig.

Söt-Tidda kommer hem i morgon, ska åka till henne någon dag nästa vecka eller så :): Hoppas Susanne blev glad för julklapparna från mig, man kan alltid hoppas. Jag hoppas också att pappa och mamma har köpt Ben &Jerrys då  skulle jag bli glad, kan de inte bara komma, så jag får öppna mer klappar ;D:



Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback