"Jag hugger i sten,jag börjar se en kontur av armar och ben."

2007-12-05 | 08:34:27 | Direktlänk | | 0 Kommentarer

Vi ska skriva något som jag inte har någon inspiration till och då blir det bara svårt. Mer ångest får jag, men det kommer säkert gå bra att spela, orka ångest det suger. Onsdag är en ångest dag, just i dag. Man måste plugga och göra skoluppgifter. Men har ingen inspiration till det och det suger, eller motivation. Jag önskar man hade motivation. Nu är det massa folk här och jag vågar inte skriva mer, fall läraren skulle upptäckta det, typ.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gick bra att spela på Högland idag, men min puls slog på högvarv hela tiden, det gjorde mig irriterad,jag kunde inte vara avslappnad när jag spelade. Måste plugga historia nu eller strax, skjuter upp på det hela tiden, men bara läsa papprerna, i boken och sådär. Kuturhistorian har jag en stor uppgift men ska göra den i morgon, kommer ta hela dagen och natten eller något, men det skiter jag i, är ändå fredag sen.
Har haft massa lång tid på mig,men är slacker och har ingen ork till någonting alls.

Men men, nu ska jag gå härifrån i alla fall och plugga på det där och dricka kanelte, något vettigt iaf. Det bästa med i dag, var två små söta barn som var i busskuren,när jag satt och väntade på bussen :).



Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback