"Jag går då inte ner och leker på gården"

2007-12-04 | 22:57:47 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
Jag känner för att skriva blogg,men vet inte vad jag ska skriva.        Men okej,mitt liv är helt meningslöst,jag har ingen motivation eller ork till någonting alls. Jag ska spela teater på höglandskolan i morgon,min gamla skola, där jag blev mobbad och hatad, förstå vilken jävla ångest jag har, jag får verkligen inte klanta mig eller något,men det kommer jag inte göra, jag tror allting kommer gå super. Men sen vill jag inte ha religion, jag vill inte jobba med en människa, som jag aldrig har pratat med. Jag vågar knappt prata med läraren, han kommer inte fatta min blyghet eller så. För lärare förstår ingenting alls.

Jag lider med ångest hela tiden,jag vill inte vara kvar här på denna plats,jag vill flytta härifrån, ta mig härifrån  innan jag kvävs i det torra äckliga Ö-vik! När jag kan flytta ska jag, för jag mår verkligen inte bra här >:<.

Ska hoppa i säng och kvävas till döds nu av panik, jag vill bara må bra, men jag kan ju inte må bra här, jag kan må bra i sthlm för jag trivs där. Fan, ta tag i mitt liv och mina egna problem, men hur då? När jag inte ens kan må bra här, när jag gör saker jag inte vill, när jag inte orkar plugga eller har motivation till det. När mitt liv är meningslöst helt enkelt.


"Så nära får ingen gå" Nej ingen ska få gå mig sådär nära, som den där människan, som var en player tänkte ju inte jag på, men det var trevligt då.



Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback