Min fina väns Carro dunderfina sommarminne!

2009-11-02 | 21:56:24 | Direktlänk | Sommarminnen | 2 Kommentarer
Det var under perioden sommaren 2008 då det var så fruktansvärt varmt. Jag och min kompis Gabriel var och hälsade på hos Emil i Uppsala för att gå på Europride som skulle hållas det året i Stockholm. Vistelsen blev dock längre än väntat eftersom vi sett fel datum på prideparaden som vi skulle se, så vi fick stanna sisådär en vecka extra.

En dag hade vi varit på stan hela dagen och ätit oss spyfärdiga på Kinamat och det var varmt och svettigt och när vi kom hem var vi helt utslagna. Efter att ha legat rätt så apatiskt i Emils soffa i några timmar mådde vi bättre men var nu riktigt uttråkade. Vi bestämde oss för att gå en promenad för att få upp energin en aning. Klockan var runt sex, sju när vi började gå och det var fortfarande ljust ute och ordentligt varmt. Vi gick ganska långt tills Emil fick idén att svänga av från motorvägen vi gått på, in på en mindre väg.

Det mörknade ganska fort nu, fast det vart förstås aldrig riktigt mörkt. Efter ett tag var vi framme vid 'Lyssnaängen', vilket är en äng som ligger vid en sjö. Det var en helt klar himmel, och nästan fullmåne. Vi bestämde oss för att gå ner till bryggan och känna på vattnet, vilket var lagom varmt och svalkande. Här bestämde vi oss för att ta av oss till underkläderna och hoppa i vattnet. Det gick från att vi bara skulle ta ett snabbt dopp till att vi stannade i vattnet i flera timmar och fjantade oss. Det var helt underbart och definitivt ett av de bästa minnerna jag har från den sommaren.

Becca

Ja, usch dumma skitdagar.. :P

Ja, det gick bra på myrorna, personalen är hur bra som helst så jag kommer nog trivas så småningom. Hoppas jag i alla fall..



:) det var så lite.

2009-11-02    22:08:30    http://beccatroll.blogg.se/
Hannan

åh, du är så snäll. tack fina, rara du!



och sådana sommarminnen, är något av det finaste som finns!

2009-11-02    23:05:04    http://musikpolis.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback