Hej jag tror jag är med lägenhet!

2013-01-29 | 20:03:00 | Direktlänk | Glädje | 4 Kommentarer
 
Tänkte egentligen lägga upp bilder på fina lägenheter men kan visa lite vad som kommer vara i min lägenhet i form utav fina koppar hihi! :) Jag har ju massvis med koppar och dessa kommer ni få dricka kaffe ur om ni hälsar på!
 
 
Denna radio kommer ofta stå på i mitt kök när jag lagar mat eller i rummet bredvid.
 
 
Dessa fina glas kommer man få dricka vin ur eller något annat gott.
 
 
Denna tallrik kommer jag äta min morgonyoghurt i, näe, nu är jag knäpp men jag har fint porslin och som sagt igår tittade jag på en lägenhet som min kompis ska hyra ut i andra hand, den ligger mitt i stan och var himla fin, enda nackdelen var den lilla toaletten och det lilla köket, men jag tänker att får man en stor lägenhet mitt inne i stan så kan jag faktiskt ta en liten toalett och ett litet kök, eftersom lägenheten är så stor så man kan ha bord och stolar i det stora rummet och jag kan ha ett bord i köket också, så så himla litet var det inte, det var himla charmigt där i alla fall. Nån gång i mars flyttar jag i alla fall och tillsdess ska jag hinna med att packa ned alla mina grejor, rensa och sortera det jag har, fixa möbler och endel andra grejor. JAG ÄR SÅ HIMLA PEPP OCH GLAD JUST NU! Jag har tills på fredag att bestämma mig, men jag har väl som redan bestämt mig. Jag är ju alltid orolig över hur mycket jag kommer och få jobba och sådär, men jag tänker att det löser sig. Ska man flytta hemifrån är det lika bra att jag vågar nu tänker jag när jag får denna chans att bo mitt inne i stan och ha en fin gemensam balkong att sitta på. Ett gulligt litet sovrum eller ganska stort, som jag ska göra himla fint. Detta kommer bli bra! :)

Kajsa

Grattis, vad kul med lägenhet (klart att du ska säga ja :) )! Jag tror du kommer trivas ypperligt!

Svar: ja, känns himla kul och att läget är så himla bra också på lägenheten :). jag hoppas det :) och när man får ett sånt bra erbjudande på en lägenhet så känns det ju dumt att tacka nej ;)
Lisa

2013-01-29    23:09:18    http://kobranhuggertill.blogspot.se/
fanny

GRATTIS!!!!:D <3

Svar: taaack :D
Lisa

2013-01-30    09:13:26    http://blanchettleaf.blogspot.se
marie

Åh vad roligt! :) Säg till om du behöver hjälp med flytten!
Sen måste det bli inflyttningsfest och/eller fika :)

Svar: Ja, det känns superkul! :) Nu måste man börja packa ned allt och sortera alla grejer man har och köpa en massa grejor men känns mest bara skoj :). Det ska jag göra.
Det blir både inflyttningsfest och fika såklart! Du får komma och fika så ofta du bara vill så ska jag se till att ha bakat ;)
Lisa

2013-01-30    18:21:27    http://lillbrun.blogg.se
S P R A L L I C E-fotografi och fint

Sniff<3

Svar: hihi!
Lisa

2013-01-30    18:40:07    http://sprallice.blogg.se


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback