gagaghah

2011-03-09 | 01:40:18 | Direktlänk | Tankar | 11 Kommentarer
usch. jag funderar redan på att radera min facebook. jag får fan ångest utav det. ångest. som ångest i att. varför. som i att . jag vill också komma någon vart i mitt liv. ångest. jobbig ångest. men det gör väl jag någon gång också. orka känna såhär. bajs. nu går jag och lägger mig istället. Visst jag pluggar upp mina betyg. Men vafan. Tänk om jag inte klarar slutprovet? Skönt att jag klarat en kurs i alla fall. Vad händer sen? Varför åker inte jag ut och reser? Nä nu ska jag kika på jobb och nästa vecka är det jag som tar mig till studieplus och fixar lite kataloger! Varför gör jag inget coolt? Varför är jag inte lika smart som alla andra verkar vara. Varför är jag så jävla dålig? Eller okej. Jag är inte dålig. Jag har fan lärt mig börja njuta utav livet och det är en stor sak!

NU GLÖMMER VI DET HÄR INLÄGGET. På natten kan jag börja tänka så jävla mycket. Jag ska sluta tänka på vad alla andra gör helt enkelt. Jag är ju på en god väg att komma någon vart i mitt liv också.
Att kunna må bra är en stor sak här i livet. Jag ser ju åtminstone glad ut på mina bilder på facebook och jag är ju glad på de bilderna också såklart! Det är inget fejk där inte!¨
PS: Jag ska ha kvar min facebook, det är ju roligt! :D Typ att trycka på gilla knappen och en massa annat najs!

catarina

lägg ner nu ): jag vet hur facebook kan va, därför har jag bara typ sisådär 20 vänner där? orkar inte med allt ytligt som det faktiskt blir med facebook. man ska gilla, man ska skryta man ska allt möjligt.



& att jämföra dig sådär med andra leder ingenstans.. jag vet att man lätt gör det alltså, tänker "fan vad alla verkar ha flyt just nu då"

men i själva verket är inte livet en dans på rosor för NÅGON; även de som utåt sett (som om man kollar deras 'statusuppdateringar' på facebook..) fantastiskt har också bekymmer i livet, stora som små.

& du kanske inte tänker på det, men jag har ju sett en hel del bilder på dig redan då (eftersom du blivit taggad, hehe) - & dessa bilder är ju faktiskt bevis för att du lever, har ett liv du med, ett liv som du dessutom borde trivas med! (även fast det aldrig är fel att sträva efter mer - men det ska man i så fall göra på ett sånt sätt att det inte bryter ner en utan STÄRKER en istället!) för jag menar, du ser så glad ut & allt på de flesta bilderna :) och det är nog så många ser dig; glad, snäll, söt. så tänker folk när dom ser dig! tror jag. för det gör jag :)



och tips är som jag sa, istället för att tänka; "varför reser jag ingenstans?", tänk lite 'snällare' mot dig själv; "jag skulle vilja resa någonstans, det får ta sin lilla tid innan det sker men jag ska iväg! hur kommer jag iväg nånstans? vart vill jag?"

lite så liksom.



& som du skriver; "visst jag pluggar upp mina betyg" - det är ju toppen! se positivt på allt du gör & att du gör det för att faktiskt komma nånvart också! så fastän du kanske inte tror det / upplever det är du redan en lång bit på väg :)



men.. jag ska inte sitta & låta som jag aldrig känner likadant eller som att det är så lätt att vända negativa tankar till positiva.. för det är skitsvårt! men tyvärr omges man ju av folk som gör saker i livet hela tiden, sånt man själv inte gör av någon anledning - och så kommer det alltid att vara. man måste lära sig att trivas med & njuta av det liv man har. för faktiskt så är det bra jävla fantastiskt om man får bestämma lite över livet själv, att så många år ligger framför en som det kan (och kommer!) hända så mycket på, alla fina människor & allt fint runtom om man bara öppnar ögonen.



så ja, dina drömmar kan slå in :) det är ju bra att ha drömmar! det visar på livslust och sådär :) det är inte något som ska vara förknippat med ångest egentligen, utan försök att verkligen vända tankarna. du är ju en god bit på väg - först skriver du att du är dålig och sen skriver du 'jag är inte dålig', skitbra! för vaaarför skulle du vara sämre än någon annan? det är bara förödande att tänka så. <3



du är underbar, remember that! <3

2011-03-09    07:32:55    http://dailydoseofimagery.blogg.se/
catarina

ps. jag ska nog ta och sätta mig ner & skriva ett fint brev till dig, :*

2011-03-09    07:34:09    http://dailydoseofimagery.blogg.se/
catarina

och ehe, jag märkte att min kommentar blev sisådär ett a4 långt haha. så du kanske inte behöver acceptera den liksom? viktigast är att du läser, den är för dig :*

2011-03-09    07:35:19    http://dailydoseofimagery.blogg.se/
Emma says style, love & rock and roll.

om facebook ger dig ångest är det nog bäst att ta bort den. men fortsätt njut av livet!

2011-03-09    07:53:50    http://emmasays.se
Malin

Svar: Tack detsamma fina du! :)

2011-03-09    09:39:13    http://cielrose.blogg.se/
Sofie i San Francisco

Folk struntar i vad man gör så man ska göra saker helt för sig själv. Om det betyder att man gillar att vara hemma och sticka ska man göra det. Om det betyder att man drar till Hawaii gör man det. Lycka till med allt!

2011-03-09    10:22:55    http://scienceandletters.tumblr.com/
Jennifer

Ingenting är någonsin försent, även om du vore typ 50 och hade som mål/dröm att "bli" något specifikt så finns det alltid möjligheter och chanser att förverkliga det, bara viljan är tillräcklig. Sedan för att alla andra har hunnit mer ur dina ögon sett så betyder det inte att du bara stått kvar på noll, du har ju antagligen hittat på en hel del som inte är inom jobbkarriären och det räknas ju också! Du verkar som en himla fin person, låt inte nattankarna trycka ner dig!

2011-03-09    11:18:55    http://jenfoochjossan.devote.se
catarina

sv. haha awww, gör som du känner då! :* trodde inte du skulle viilja acceptera den helt ärligt (a) eftersom den var så lång, hah! PUSSPUSSPUSS

2011-03-09    11:27:02    http://dailydoseofimagery.blogg.se/
catarina

nu måste jag säga 'meh', haha.. känns som du var sarkastisk där i slutet; "jag ser ju i alla fall glad ut på mina bilder på facebook"

var jag dum som sa så? :( jag menade inte att det har nån betydelse hur man SER UT att må, det var ju lite det som var lite poängen med allt jag skrev..

menade bara att det är bla. glad man ser dig som & upplever dig som person! även fast både du&jag & alla har up-and-downs.

2011-03-09    14:02:43    http://dailydoseofimagery.blogg.se/
maja.

åh tack!



snygga byxor!

2011-03-10    19:35:37    http://maajis.blogg.se/
Jessica

hoppas du får mycket sålt :D

2011-03-10    20:11:34    http://enflickasomarstark.webblogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback