Svar från frågestunden del 2

2011-07-01 | 12:57:35 | Direktlänk | Frågestund | 1 Kommentarer
Om du bara får välja EN artist eller ETT band som din/ditt favorit, vilken/vilket skulle det då bli?Jättesvårt. Jag säger nog Kent, de har jag ju trots allt sett fem gånger och de funkar alltid bra att lyssna på :).

Favoritplats på hela jorden?
 Åh, vad svårt. Favoritplats. Jag måste nog svara något som är realistiskt. Så då svarar jag att fika på Lundbergs eller Reuterdahls eller sitta ute på vår bro och skriva brev. Det är så himla mysigt eller sitta nere vid hamnen. Men egentligen favoritplats kan ju vara vad som helst. Så då säger jag nog Paris. Men jag har ju aldrig vart där så egentligen vet jag ju inte. Men jag tror jag skulle tycka om Paris ganska mycket. Men svarar vi något realistiskt så är mina favoritplatser hamnen, våran bro, lundbergs och Reuterdahls om jag bara ska säga någon favoritplats här i Ö-vik.

Hur ser ditt drömhus ut? Den här frågan var ju sjukt svår att svara på. För det vet jag inte ens. Jag får leta upp lite bilder på internet och göra ett inlägg om hur mitt drömhus ser ut senare!:) Men det ska vara vid landet i alla fall, vid något hav.

Bästa vädret (och varför)? Bästa vädret är nog typ 20+, kanske 22 grader och sol. Då är det varken för varmt eller kallt och varför? Då kan man göra saker utan att svettas ihjäl. För är det 25+ då svettas man ju ihjäl bara man gör något hehe.

Vad vill du göra som du aldrig gjort förut? Åka till Paris! :)

Ska du på någon festival i sommar? Jag ska på Gatufesten i Sundsvall en dag nästa vecka och Urkult. Om jag har tur blir det Storsjöyran. Beroende på om jag har mer pengar snart. Eller får pengarna nån gång snart.

Favoritcitat? Jag har nog inget särskilt favoritcitat. Finns ju massor bra. Men såklart kommer jag inte på något nu istället. Jag svarar på den frågan senare när jag kommit på något!

Vilka personer inspirerar dig? Den här frågan var jättesvår att svara på för det vet jag knappt själv. Men såna personer som lägger upp inspirerande bilder i sina bloggar. Såna som Ernst och Leila Lindholm inspirerar mig. För de är så himla mysiga. Ingrid som har bloggenhttp://enoughisenough.blogg.se/  inspirerar mig. Det finns väl egentligen hur många personer som helst som inspirerar en. Men jag kommer inte på några fler speciella personer som gör det nu. Men Leila är verkligen en sån person som gör det.

Om du fick göra exakt vad du ville idag, utan några gränser på grund av t.ex. pengar eller rädslor, vad skulle du göra då? Jag skulle ta mig till flygplatsen och åka till Paris och stanna där ett tag och gå på en massa loppisar och bara leva livet!

Tror du på Gud? Jag skulle vilja göra det. Men nä, det gör jag inte. Jag är väl typ Ateist eller Agnostiker.

Skulle du bryta lagen för någon du älskar? Nej, det tror jag inte.

Vad är det absoluta bästa som hänt dig? Jättesvår fråga. Då mycket bra har hänt en. Men jag måste nog svara när jag fick mitt slutbetyg i handen nu i vår. Det kändes som en så stor lättnad och härligt. Dessutom klarade jag tre kurser och jag kände mig ju så dålig innan och nu märkte jag ju att jag faktiskt är bra och duktig!

Bästa konsert du varit på och varför? Åh. Vad svårt att svara på då jag vart på hur många konserter som helst. Men första konserten med Kent var magisk! Det går inte att förklara hur fint det var. Att äntligen få se ett band som man älskar. Det var helt enkelt för magiskt för att beskriva det i ord!

Gatufesten i Sundsvall eller Urkult? ;) Jag ska ju på båda två, men fick jag välja att åka på bara någon utav dem så skulle det bli Urkult.

Hur kom du på din bloggtitel? Och varför började du blogga? Jag kom på bloggtiteln popflickan för att jag är en poppare och en tjej. Så då blev det namnet. Skulle jag börja blogga nu så skulle det nog bli något annat namn. Men vet inte vilket. Jag började blogga för en vän som jag hade för några år sedan tyckte jag skulle göra det, eller hade börjat blogga då, så då började jag också blogga och har fortsatt med det. :)

Vad har du för spännande planer för sommaren söta? :) Gatufesten,Urkult,kanske Storsjöyran, Åka till Umeå någon dag nån gång eller sådär. Bada massor! Ha picknick. Åka på loppisar. Göra sånt som gör mig glad!:)

Fortsättning kommer i morgon!

June

Sv: De flesta är nog väldigt dryga, så se det som en engångsinvestering, den dag du har råd :)

2011-07-01    18:41:37    http://junesabstracts.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback