Två fina saker den här jobbiga dagen eller fyra egentligen eller fler.

2011-08-18 | 23:42:58 | Direktlänk | Blandat | 2 Kommentarer
1. Den söta och roliga kocken på ikea när vi åkte dit på hemvägen för att äta lunch, han gav mig potatis och sen när jag inte tog potatisskålen på en gång så skojade han lite med mig och han var så himla söt. Jag tänkte. När jag blir kock ska jag bli som han, för han gjorde verkligen allt det jobbiga lite bättre. Han fick mig att le. Det var fint en sån här dag.

2. Alla fina människor som skickat sms,skrivit på internet och de 2 fina internetvännerna jag pratat med i telefon idag så jag glömt det jobbiga och fått tänka på något annat. Det är så mycket värt när det gör ont i en.
3. De som tittade sorgset på mig och förstod vad som hade hänt när jag stod utanför djursjukhuset i Sundsvall och tårarna sprutade ur ögonen  och varför vi blev tvungna att åka dit var för att om hon hade haft livmoderinflammation så hade de för lite personal att göra det i Ö-vik men jag tror att de kanske inte hittat alla hennes fel i Ö-vik heller, eftersom det var ganska många hemska fel hon hade.... När jag gick ut från toaletten där och de tittade på mig och jag förstod att de förstod att något hade hänt. De gamla paret där utanför som bara tittade på oss och jag tror de egentligen ville säga något men kanske inte vågade och hur mycket ens föräldrar betyder för en när något sånt här händer. Det är skönt att ha någon att dela med sorgen med och prata av sig med.
4. När vi åkte  till Husum för pappa skulle betala lite saker på en loppis där han skulle köpa, vi ska hämta de senare och där fann jag en massa saker på rea, ska fota allting i morgon, de har allt på halva priset och har så mycket fint där. Längtar till jag ska dit igen innan de stänger igen.

5. Jag fick brev av min fina vän Hannah idag och det blir man alltid glad av, fina brevvänner liksom och vänner, fick ett jättefint armband som gjorde mig glad. <3

catarina

åh jag vill också glädja dig med brev. FAN vad svårt jag har att bara koppla av, sätta mig ner & skriiva. det ska bli av. det MÅSTE bli av snart. herregud.



annars vet du ju var du har mig & jag är så glad att du var så stark och messade efter ni fått det tråkiga beskedet och hade tagit bort henne :(



bra att du ändå försöker se det positiva, men glöm inte som jag skrev; det är tillåtet att sörja också. nödvändigt.



kramar <3 <3 <3

2011-08-19    05:58:35    http://dailydoseofimagery.blogg.se/
Erika

Skönt att du kan finna ljuspunkter i vardagen nu. Det är inte lätt att ta förväl av en vän (det är inte "bara" en hund som en del tror).



Massa kramar till dig!

2011-08-19    16:51:27    http://morgondimma.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback