Tankar bara.

2011-08-17 | 23:14:22 | Direktlänk | Tankar | 2 Kommentarer
Skulle egentligen behöva skriva av mig men vågar inte längre. Jag borde helt klart skaffa en blogg som är lösenordskyddad. Tror jag ska göra det någon gång snart. Där jag bara skriver om saker inte så många får läsa som jag tycker är för privata helt enkelt.
Men kan väl skriva om lite saker här ändå. Jag har ju vart så himla privat förut såatte. Men ja först och främst så känns livet inte så roligt just nu. När jag bara går och väntar på besked från utbildningen och alla andra kurser jag sökt. Jag vill ju så mycket. Men jag tänker positivt och fyller dagarna så gott det går med fina saker och försöker att inte deppa ned mig totalt. Ibland så kanske jag gråter eller tänker alldeles för mycket. Men vem gör inte det egentligen? Men sen tänker jag. Lisa du har en reservplan om inget skulle gå eller kanske två. Jag vet inte. Tänker inte skriva om de här. För jag hoppas de inte behöver bli aktuellt. Men jag tänker inte deppa ned mig totalt. Man ska se problem som möjligheter eller vad man säger och tänka framåt istället för bakåt och inte klanka ned på sig själv.
Nu tänker jag inte skriva mera. Vill inte börja skriva om allt och ingenting som kanske inte alla borde veta om vad som försigår innanför mitt huvud. Jag mår ju för det mesta bra liksom nuförtiden. :)
-
Fast ska kanske börja skriva av mig mer här ändå. Jag saknar det.

Mimmi

tycker att man ska få skriva av sig i sin blogg!! :) ovisshet är så tungt, hoppas du kommer in!! kram!

2011-08-18    00:24:30    http://mimmili.blogg.se/
Sofia Schöön

Fattar vad du menar, även om en blogg ska vara det ställe där man får utlopp för sina känslor känns det bara ibland som att... Man inte vill att alla ska veta allt. :S

2011-08-18    16:39:41    http://sofiazim.blogspot.com


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback