Söndagens gosiga klädsel, oversize tröja och gosiga leggings.

2010-10-24 | 21:39:07 | Direktlänk | Dagens outfit | 0 Kommentarer
Ni ser att tröjan ser lite knäpp ut på bilden, men jag fick inga bra bilder, sjukt svårt att ta bilder på sig själv ibland med utlösaren och ställa den på något bra ställe, då det inte finns så himla många bra ställen. Den är superskön och jättemysig! Köpte den senast jag var i Umeå på Monki och idag är mitt hår lent och jättemysigt.

Testade ett nytt schampo som innehöll både schampo och balsam som var superbra från Oriflame. Idag har jag städat i köket i något som kändes som länge, diskade och gjorde finfinfint i köket. Åt Tacopaj till middag som blev supergod och smuläppel knäckpaj som också blev jättegod, borde ha haft i mer smör bara. Mums,ska nog baka Blåbärspaj någon dag nästa vecka, så gott med paj och enkelt! :)
 Så blev paj på paj så att säga haha! :)

Umgicks med Elin och hennes pojkvän som åt middag här idag, promenerat med hundarna med mamma, kikat på Ensam Mamma Söker och druckit gott te. Nu ska jag läsa bloggar lite, sen ska jag skriva ett  brev, mejl och inatt såg jag en sjukt bra serie, första avsnittet, är andra i morgon, serien heter Våra Vänners Liv och går på ettan, jättebra skådespelare och sådär i den! Rekommenderar! :) Vann en auktion på tradera också, en klänning för 36 kr inte illa! :)

Jag är på bra humör idag också för inatt sov jag ut och sov bra, på Onsdag ska jag träffa Emilia jag inte träffat sen Augusti, det blir himla fint och jag hoppas vi kommer fika på Bästa Lundbergs som vanligt.

Puss!



Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback