Måndag kväll och jag sitter och lyssnar på Håkans nyaste skiva på youtube, läser bloggar och bloggar lite. Mysigt.

2010-10-18 | 23:35:22 | Direktlänk | Dagens outfit | 2 Kommentarer
Haha knäpp dagens klädsel bild, men en sliten nopprig Flanellskjorta och Sammetsleggings + en söt liten hund som ville vara med, man ser ju bara huvudet också haha. Läskiga ögon fick hon minsann.

Idag sov jag lite för länge kanske, när jag gick och hämtade posten hade jag fått Solo och två nagellack, uppskattat med fina nya nagellack, ett vykort och ett brev från en fin,fin vän. Hjärta på det liksom. Åt frukost länge och läste brevet. Gjorde i ordning mig, fast det tog en sekund, körde på inget smink, ingen piercing, håret ofixat. Men jag gillar mig helt naturlig också. Jag är söt utan smink också, så länge man har lite Vanilj parfym så man luktar mums hihi.

Sen var jag på Djurmagasinet med mina föräldrar där vi köpte nytt koppel till Zoya, som verkar vara himla bra och lite annat smått och gott till henne. Hämtade ut ett paket, så får hoppas min nya kräm och lite annat är bra. Var på dåligt humör. Men sen blev det bättre då jag promenerade med Sanna på stan, vi satte upp lappar för tatueringsstudion där Robert jobbar, Sannas pojkvän hihi. Kikade på kläder och lite annat, planerade lite jag ska köpa någon gång.

Åt middag eller fikade på UH, det blev en Räkbaguette och en kopp gotteligottit te,lösvikt den här gången, gottigt var det och jättetrevligt. Träffade Emilia som flyttat hit igen, så vi ska ses snart igen, verkligen på tiden. Sen var vi och handlade på Coop, där det handlas lite mat och sånt där som man alltid behöver. Åkte hem och tog det bara lugnt, tittat på Lite Sällskap och druckit mer te. Kikat runt lite på Internet och ska kika runt ännu mera nu och Håkans nya skiva låter hur bra som helst.

I morgon ska jag skriva en lista på saker jag borde göra och när jag ska ha fixat det, så jag tar tag i det någon gång! Jag är alldeles,alldeles för bra på att skjuta upp saker och ting. För pinsamt dålig på att ta tag i saker man ska göra och sen skjuter man bara upp det, jag tänker inte på hur jäkla skönt det är när man väl tagit tag i det, så nä nu ska det hända saker här! Jag har slutat skriva alldeles för privata saker här och jag har något inlägg som jag tycker är för privat, så då lägger jag inte upp det. Men samtidigt så ska man ju kunna få skriva vad man vill i sin egna blogg liksom. Men det känns skönare att inte vara lika privat längre och det är ju mycket man utelämnar i sin blogg, fast det är det nog inte egentligen. Ni som inte har träffat mig eller känner mig, ni känner mig nog kanske rätt bra genom bloggen ändå :). Som min syster sa att efter man läst en blogg ett tag, så känner man ju personen litegrann ändå. Som idag när vi var inne i en affär och tittade på saker, så sa både hon och jag att det här gillar nog den här personen, men vem det var eller vad vi såg säger jag inte, ifall jag skulle få för mig att köpa något utav det till personen i julklapp eller vad som helst ;).

Verkligen. Pinsamt bra på att skjuta upp saker och ting. För nä, nu minsann ska jag ta tag i mitt liv. Jag mår bra nu, jag ska ta tag i mitt liv nu, nu,nu. Skrev ett inlägg igår inte om något som jag skrivit om nu, men jag vågade inte publicera det då. Inlägget var ju fint och mysigt. Så någon dag ska jag publicera det och borde göra flera inlägg så man kan spara dem som utkast och ha, när man inte har något att skriva om eller blogga om. Men nu har jag ju inte så mycket att blogga om, men bloggandet går ju liksom upp och ned hela tiden och nu skriver jag alldeles för mycket igen. Men det är ju min blogg och jag skriver vad jag vill i den. Jag såg massa fina saker på tradera idag förresten, får hoppas man vinner något utav det hihi, tradera är bästa grejen alltså och nästa vecka får jag min lön, då blir det lite shopping minsann men jag ska vara sparsam också. I morgon ska jag nog skriva brev också, så jag får snabbt svar igen sen kanske och skriva lite mejl, ja, jag vet det här var jätteointressant att höra och sådär hahaha. Nu ska jag sluta pladdra.

PUSS och godnatt för er som redan sover och godnatt till er som ska sova senare! :*

marie

hi hi, gråa nosen då^^

2010-10-18    23:55:23    http://lillbrun.blogg.se/
Hemmakatten

Vad roligt att du gillar de föremål som jag har fotograferat.



Du verkar ha haft en händelserik dag! Svårt det där att vara personlig men inte för privat. Men om man känner sig lite tveksam kring ett inlägg är det väl jättebra som du gör, att låta det "vila" lite.

2010-10-19    00:04:27    http://hemmakatten.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback