Jag har världens finaste brevvän som har skickat det här till mig, tack så mycket!<3 Du lyser upp en lite grå måndag raring!

2010-12-20 | 13:28:53 | Direktlänk | Glädje | 2 Kommentarer
Tre påsar gott te, jag har aldrig smakat någon av sorterna, men jag vet att det där märket är gott, Pepparkakste <3, en söt liten mugg, en massa gott julgodis, det är julgodis i den där röda grejen också, i dom små askarna är det ett halsband och örhängen, ni får se bild på dom nån annan gång och ett sött julkort. Åh vad du är fin min vän! <3. En massa spännande julgodis att smaka också.

¨

Allting var i ett stort grönt paket och jag började fundera vem är det här från? Sen såg jag att det var från min fina brevvän som bor i Holmsund utanför Umeå, nån dag ska vi ses nästa år, den dagen kommer bli fin och du ska få något utav mig också när jag har fixat ihop något fint.

Det här gjorde min förkylda måndag väldigt bra! Så himla fint alltså. Nu ska jag gå och dricka en kopp te av någon utav smakerna jag fick, äta julvört och kika i dagens ÖA och reklamen, sen ska jag rasta hund, fixa lite här hemma och plugga+ fixa ett traderapaket (fast nu blir det bloggläsning innan jag gör det jag ska göra, men jag ska hinna städa lite och plugga en hel del också.)

Puss.

marie

sv: ja vissa dagar är det lite extra jobbigt att få saker gjorda :/

Men men, det är bara att ta sig i kragen!



Himla fint paket du fick! :)

2010-12-20    15:35:45    http://lillbrun.blogg.se/
Skywalker.

så underbart fint.

2010-12-25    11:58:10    http://fuckyeahskinnybitch.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback