Sovardags med en te kopp i handen som snart är över och är lite honung i, mumsigt.

2010-08-29 | 04:06:07 | Direktlänk | Tankar | 1 Kommentarer
Har vart på fest idag och hela dagen har jag vart dyngtrött. Var det i Umeå också. Sen gick det över. Sen tjatade jag på folket att vi skulle dra hem och sova. Men tillslut blev det så. Har haft ont i halsen också och sen blev jag hesast i stan, hej whiskey röst. Så tog en tekopp när jag kom hem och ångrade att jag inte hade mössa på huvudet när jag cyklade, men hade dubbla strumpbyxor och vantar i alla fall. Saknar sommaren, för nu är ju hösten här och värmen på nätterna. Nu behövs det bara lite stickade tröjor, höstkängor, kanske en ny höstjacka och en gosig halsduk. Sen är jag riktigt redo. Hösten är ju faktiskt gosig och i Oktober fyller jag tjugo. Men sommaren är alldeles för kort. Jag saknar sommaren. Jag vill inte att den ska vara över. Men den är tydligen det nu, tyvärr!

Imorgon ska jag sova till högst 11-12 och sen gå och lägga mig nio på kvällen. Men jag tror nog att jag kommer lyckas. Så himla trött som jag har vart de senaste dagarna. Fast blir inte många timmar jag är uppe då, men äsch. Ska dricka massa te och sånt i morgon också och se någon gosig film+ att jag måste ringa ett telefonsamtal, önska mig lycka till eller så, men det är bara att ringa liksom. Det går nog bra.

Men nu ska jag hoppa ned i min varma gosiga säng. För nu är mitt te slut i koppen och jag vet att det inte kommer bli någon styckeindelning men jag fixar det i morgon, för min webbläsare är elak, tur man har en massa andra. I dag shoppade jag massor i Umeå, det var najs. Men nu ska jag gå och lägga mig och sova.
Nu är det ju typ morgon. Men så kan det bli när man vart på fest och på måndag ska jag upp klockan fem. Om en timme. Knäppt. Fast knäppt att jag är uppe nu också.
Så nu ska jag lägga mig.

Godnatt och vi hörs i morgon!

marie

Oh nej.. nu blir vi alla sjuka! :(

jag är inge bättre idag.. himla typiskt

2010-08-29    08:29:54    http://lillbrun.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback