Hej, jag har träffat fina människor idag, men ändå har jag haft en dålig dag, för jag har klantat mig så himla mycket och det passade sig inte så himla bra just nu.

2010-08-03 | 19:18:52 | Direktlänk | Tankar | 5 Kommentarer
Först cyklade jag intill stan och tog ut pengar på en fond, sen går jag och sätter in pengarna på banken, för jag ville inte ha en massa pengar löst. Känns inte så himla bra och säkert. Sen går jag och ska ta ett kontoutdrag, men då glömmer jag koden. Tänker "äsch" jag kommer säkert komma på den. Träffar Emilia vid gallerian, går till Lundbergs, ska betala, men kommer fortfarande inte på koden, men kunde ju betala ändå. Fikar en krämbulle och dricker loka päron. Pratar och har bara det himla trevligt. Går till Röda korset och kikar lite, promenerar tillbaka till bankomaten, funderar lite, har två försök kvar, går åt helvete igen, för man kan inte byta kod om man inte kan koden man har så att säga hehe.

Går in på banken igen. Skickar efter ett nytt bankkort, de säger att jag måste ha ett giltligt leg och mitt leg har ju gått ut. Men sånt där är ju noga på banken. Men det blir skickat efter i alla fall. Men jag får ju inte ta ut några pengar. Så jag har inga pengar till biljetten till Urkult, jag hade samma kod på bankdosan också, jag har 2 försök kvar, ska försöka fundera vad det kan vara. Annars får jag helt enkelt låna pengar av mina föräldrar till biljetten och sånt, så får de tillbaka dem på måndag. Jag har auktioner på tradera som går ut idag, men jag får berätta för dem att jag inte kan kolla internetbanken eller ta ett kontoutdrag innan måndag. Fast vore najs om jag kom på koden alltså. Skulle förenkla hela skiten lite haha. Men hej klantiga jag och hjärnsläpp, men har ju som sagt 2 försök kvar och oj vilket tråkigt inlägg! Fast måste ju byta kod på internetbankdosan på måndag, så jag kan betala en räkning som finns där inne, om jag inte kommer på den innan måndag. Åh, kom på att min räkning på internetbanken, ska betalas senast på måndag, så då är det ju lugnt, för då ska jag fixa alltihopa, men hoppas ändå jag kommer på koden.

Jag skulle kunna byta kod på internetbankdosan om jag har någon av mina föräldrar med mig. Men ska ju ändå göra nytt leg på måndag, ska bara kolla öppettiderna på polisstation först, för jag måste göra där eftersom mitt leg gick ut i februari och är ogiltigt nu. Men,usch vad allt kan bli krångligt ibland. Än fast allting kommer ordna sig i slutändan. Har ju fina föräldrar jag får låna pengar utav i alla fall. Men har ju två försök kvar på bankdosan, så ska tänka ett tag till innan jag slår de 2 sista gångerna.

Men idag har inte vart någon bra dag så att säga. Men i morgon ska jag fika med Erika och umgås, packa och sånt trevligt och nu ikväll ska jag färga håret någon gång.
Träffade Sanna, Devinia och Daemon också en stund på stan, det var himla fint det med. Måste gå till Biblioteket också nästa vecka och kolla upp min skuld och fixa det. Så jag kan börja plugga snart på studieplus=plugga upp mina betyg. Ta tag i livet och göra något vettigt istället för att vara rastlös hela dagarna.

Men nu ska jag läsa lite bloggar och inte tänka på mina klantigheter och inte vara sur på mig själv över att jag inte fixat nytt leg innan det gick ut.. Men, men. Ibland blir saker jobbiga. Har ju haft en ganska fin dag ändå. Nu längtar jag tills på Torsdag. Det blir fint. Sen får jag ta tag i allt det där på måndag.
Slutar mitt långa,dryga inlägg med en bild såklart också, annars blir det så trist att läsa.
Bild från Mars 2008. Så himla fin.
Den dagen i Mars hade jag blivit sminkad på Make up store och nu saknar jag min knallröda hårfärg, får ta och beställa lite knallröd färg någon dag minsann tror jag. Får se. Men ska färga håret med mataffärs färg idag, alltså vanlig röd hårfärg. Hade presentkort på den affären att bli sminkad, tyckte jag var rätt snygg alltså. Långt inlägg det här blev haha.

Fotograf:Devinia

Puss på er söta ni!

Erika

Vad jobbigt att glömma bankkoden. Hoppas att du kommer ihåg den =)

Idag såg jag dig på stan, kanske var när du var påvåg till banken för Mats och jag kom precis ut från Åhlens.



Vi ses imorgon =)



Kramen!

2010-08-03    20:19:12    http://morgondimma.blogg.se/
anna

snyggt!

Becca

Låter som en jobbig dag söta du <3



Så himla snygg är du!! :D:D

Sv. Vad söt du är Lisa <3 jaa det är härligt att må fint!

Bamsekram

2010-08-04    00:10:39    http://beccatroll.blogg.se/
/C'

damn you look hot in the second picture! :D

2010-08-04    05:48:17    http://differentways.blogg.se/
EVELYN

Vad använder du för hårfärg? :) kram

2011-12-27    01:03:03    http://eveelyns.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback