Bajsigt

2009-05-20 | 21:39:16 | Direktlänk | Tankar | 3 Kommentarer
Jag har ett dumt problem. Jag vill inte gå till kuratorn för det är jobbigt. Men kuratorn var bra enda och första gången jag vart där. Sen vet jag inte vad som hänt med mig. Får ångest över att gå dit. Vilket jag verkligen inte borde ha.
Jag mår ju bättre utav att prata med någon.

Så jag borde gå dit egentligen, men det är väl försent med tanke på alla gånger jag ställt in det. Dessutom tror jag att jag kan bli bra igen på egen hand. Men orka få ångest över allt. Det är ju därför jag ska gå dit, för att bli frisk. Men jag tror även att jag måste försöka tänka positivt själv också.

Snart är det fråga Olle! Och sen ska jag rulla hem på min cykel och dricka te, sitter hos min syster just nu och softar.

Erika

Trivs du bra med kuratorn då? Ibland går man ju inte ihop med människor så det kanske är det som gör att du inte vill gå dit...



Sv. Ja, någon gång måste vi ta en fika, eller kanske en glass i hamnen en solig dag. Skulle vara jättekul att träffa dig. Du har ju i alla fall sett mig några gånger ;)

2009-05-20    22:56:19    http://morgondimma.blogg.se/
Malin

Gå dig söta du! Det SKA inte vara enkelt att gå och prata med en kurator; då ger det ingenting. Glöm aldrig bort det.

Och precis som Erika skriver så beror det ju mycket på personkemi, du kanske kan byta om du inte känner att du gillar personen?

2009-05-21    12:33:34    http://hallonte.blogg.se/
Emma says style, love & rock and roll.

Jag tycker att du ska gå dit, särskilt om det gick bra förra gången du var där. Jag är själv utbildad kurator och min första instinkt skulle vara att ta emot dig med öppna armar. Och jag lvoar dig att det känns så mycket bättre efteråt - bara att få prata en stund. Sedan finns det andra kuratorer om det ändå inte blir rätt. Kram

2009-05-22    14:34:11    http://emmasays.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback