Gråt,ångest,saknad

2009-03-30 | 13:43:31 | Direktlänk | Tankar | 3 Kommentarer
Inatt la jag mig någorlunda tidigt. Somnade på en gång, det var det skönaste på länge, att bara kunna lägga sig i sängen och somna innan man ens hann märka något.
Men i morse bröt allt ut, började storgråta och usch . Hatar såna mornar.  Fan, vad allt är dåligt ibland.  Fyfan, vad man är dum ibland. Jag har gjort en sak, som jag aldrig skulle kunna göra och som ger mig panik och en massa tankar, så jävla onödigt. Jag tänker inte gå in på vad det är, men jag kan säga att det kommer lösa sig.
I dag måste jag plugga inför provet i morgon. Känns drygt, men går nog bra hoppas jag.
Ska nog ta en halvlång promenad också, det behöver jag, rensa alla tankar lite. Fast först av allt innan jag börjar med något så ska jag få i mig något att äta. Men när jag är sådär deppig och så, så vill jag knappt äta heller. Det är lite drygt. För egentligen borde jag inte vara deppig. Jag hade ju en fin helg, det kan jag nöja mig med och vara glad istället. För att brista i gråt. Men finns ju såna dagar, då man bara grinar hela tiden också tyvärr. Får vara glad att såna dagar inte kommer varje dag. Jag är bara så jävla svag just nu. Förut var jag så jävla stark, låt mig bli mitt starka jag igen!. Ska rasta hundis snart i alla fall och till middag idag blir det god mat från resturangen här nere, för när min pappa jobbar eftermiddag, så orkar inte vi laga mat jämt eller nått. Nej, men mamma ville väl köpa mat därifrån för att göra mig på lite,lite bättre humör, jag vet inte.

Så här glad vill jag vara igen!:


Denna dag var underbar i Oktober, seriöst jag måste träffa Tidda snart och jag hoppas för alldel att hon blir lite bättre snart. Tänker på dig vännen!
Fotograf:Tidda.

Det var där min standardpose förut med benet sådär, hehe eller emot en vägg. Åh, måste verkligen ta och färga håret knallrött snart när jag ids. Ge mig våren nu! Fast det var höst, men höst och vår är lika fint tycker jag. Fast sommaren är finast!

Jag tänkte länka en fin låt som gör en på bra humör,men den var sjukt dåligt filmad med sämst ljud så ni får en annan fin låt med Marit Bergman












Nu ska jag göra det bästa utav den här dagen.

[s a o s . b l o g g . s e]

Vilken söt kappa du hade på bilden! (^^,)

2009-03-30    14:05:56    http://saos.blogg.se/
Malin

färga håret rött, söto! :* och bli en glad rödtott!

färgar du så färgar jag, ok? hihi <3

2009-03-30    16:29:24    http://hallonte.blogg.se/
- Hanna

Marit är så grym!

2009-04-01    22:11:48    http://haze84.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback