Tisdag

2009-01-13 | 09:21:39 | Direktlänk | | 6 Kommentarer

Och jag testade kamomillte i går man blev sömnig men funkade inte. Så ikväll blir det varm mjölk ifall sömnen inte vill falla in. I dag blir det föreställning och sova. Snart ska jag till skolan,var skönt att ligga och vila ett tag innan jag klev upp idag. Hoppas ni får en fin dag. Själv känner jag mig som en zoombie ungefär. Ganska drygt.

Min lärare var sjuk i Självkänsla och inlärning idag så jag missade ju inget när jag var hemma, superbra. Då kan jag ta tag i uppgiften i lugn och ro i helgen. Vi fick spela i Husums matsal på en scen det gick bra förutom att högstadieelever inte är den bästa publiken att spela emot.

Nu är jag nyduschad och fräsch, idag lyckades jag med en klantig sak, glömde mitt piercingsmycke i husumskolan för jag var ju tvungen att ta av mig den, men jag behöver bara skaffa en ny piercingkula så.

Hoppas ni haft en fin dag och kväll. Puss


Malin

Svar; Hihi, men det är fint att du kommenterar tycker jag :



Haha, ja du har ju det :> Men jag tycker ändå att du borde försöka leta reda på det teet så fort som möjligt :
mumma ju!

2009-01-13    18:57:42    http://hallonte.blogg.se/
Andreas

ja jag vet men grejen är ju den att bilden blir antingen för stor eller för liten. alltså, det är ju som en "kant" till höger på min blogg som är ivägen. måste ta bort den och sen ska jag göra det vita större :)

2009-01-13    20:38:10    http://nanana.blogg.se/
panda

jobbigt med dålig sömn :( <3

2009-01-13    21:02:58    http://pandawhore.blogspot.com
ELLEN

Ja, det är så jäkla jobbigt. Dock antar jag att det är för att jag sitter för mycket vid datorn. Kanske.

PUSS!

2009-01-13    21:03:07    http://ellerenellen.blogg.se/
ELLEN

1. Tack sötnos, och visst är den! :D

Jo, det är sant. Det kan ju vara olika faktorer som spelar med. Jag menar, det finns väl inte en enda anledning till att man är jättetrött liksom :)



2. Ja, det var rätt jobbigt faktiskt. Fast samtidigt känns det kul att han gillade den. Min förra svenskalärare berömde mig aldrig för mina texter. Däremot gjorde min engelskalärare det, han var också svenskalärare åt parallelklassen, så troligtvis påverkade han mitt betyg också :) Åh, jag saknar honom. Han var en sådan bra lärare!

Jag tror att det blir för mycket känslor på en gång, så att dom flesta inte vet hur dom ska gå tillväga. Jag kan så jäkla tydligt minnas blickarna jag fått av dom jag berättat för. Blickarna som söker svar jag inte vill ge. Ja, det var en nära vän. Circiel hette (heter) han. Den tjugoförsta mars för snart tre år sedan. Men du vet, det tär fortfarande på mig ibland, trots att det gått nästan tre år.



Tack, för allt.

<3

2009-01-14    17:12:16    http://ellerenellen.blogg.se/
Andreas

ja jag har haft en bra dag :) sj?

haha, jag gillar inte sånna ord heller som påwp och förkortningar. fast ibland skriver jag sånna ord ändå, busig hehe. och på tal om te (ditt inlägg) så spillde jag ut te på min tröja igår så den luktar te just nu :)

2009-01-14    17:40:10    http://nanana.blogg.se.


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback