Frågor

2009-02-22 | 22:32:53 | Direktlänk | Frågestund | 3 Kommentarer

Lite trist att så få har frågat frågor men jag får ha en frågestund någon gång igen, så många fler frågar tycker jag :).

 

Åh,jag vill veta hur din handstil ser ut.

 



Vad är det första du gör på morgonen?

Det första jag gör på morgonen är att gå ner ifrån min säng, jag har en loftsäng, sedan går jag på toa och sedan brukar jag klä på mig direkt eller äta frukost, är det skola så klär jag på mig först.

Vilken är din absoluta favoritblogg?

Det kan jag faktiskt inte svara på för jag tycker många bloggar är himla fina. Men vissa tittar man ju in mer och andra mindre. Hallonte är mycket mysig och den tittar jag in flera gånger om dagen. Men jag kan inte säga att jag har någon absolut favoritblogg.

Favoritlåt just nu?

Just nu har jag ingen favoritlåt, men igår satt jag och lyssnade på caligula med hästpojken tusen gånger om, den är nog en favorit just nu.

Har du någon/några stilförebilder? Isåfall vem vilka?

Nej, det har jag inte,  men jag tycker bookofmiri, miri har en väldigt fin stil. Men jag inspireras inte så mycket utav andra, utan köper helt enkelt det jag själv vill ha och går precis som jag vill.

Hur många hårfärger har du haft allt som allt?

Jag vet inte, men jag kan räkna upp alla färger jag har haft, röd i flera olika nyanser, rött med svart, rött med grön lugg, rosa med blå lugg, helrosa, brunt, vitt, blondt,helblått  ja det är väl dem jag har haft alltså. Just nu har jag rödbrunt aktigt och färgar inte runt i olika färger lika ofta.

Vad går du för linje? Teater

Vem skulle du helst vilja ge en stor kram just nu? Den frågan var svår, många jag vill krama, men skulle nog säga kiruna markus :*.

har märkt att du inte är i skolan så ofta; är det för att du är sjuk eller vill/orkar du helt enkelt inte gå? eller är det typ problem med klassen & så?

Denna vecka har jag vart jätteförkyld och nu är jag bättre, vissa dagar kommer jag helt enkelt inte upp, men annars så brukar jag faktiskt vara i skolan varje dag, förutom när vi har vart lediga, vi var lediga tre måndagar i rad nyss, det var studiedagar och sånt, sedan så på onsdagar är vi lediga om vi inte har något för oss på teatern, fast då ska vi ju plugga och sånt istället, innan jul var vi lediga några gånger, då det inte blev föreställningar och för att vi hade jobbat så hårt med våran slutproduktion innan jul.

Jag trivs inte så bra i skolan heller och har ingen vän i klassen, men i 1an hade jag vänner, sen försvann dom och jag  blev ensam helt enkelt...

Om du får barn i framtiden, vad vill du döpa dom till då?

Oj! Vilken svår fråga, det har jag inte tänkt så mycket på, men om jag får flickor så Saga eller Julia vore fint. Pojknamn har jag inte alls tänkt på, tänker inte så ofta på sånt där.

Har du varit i något förhållande och hur länge varade det i sådana fall?

Jag har vart i tre förhållanden, det första varade i 4 månader, det andra i tre och det tredje i tre också. Så jag har inte haft direkt så långa förhållanden och jag har haft otur varje gång, för de har dumpat mig och jag har haft distansförhållanden dom 2 senaste, det var jobbigt.

Beskriv dig själv med tre ord: Sånt här är så svårt, jag vet aldrig vad jag ska skriva, men jag är snäll,färgglad och blyg.

Hur var du som liten? Jag var busig och älskade att äta mat, en gång när vi var på marknad så tappade pappa och mamma bort mig, då stod jag och åt en massa mat, denna fråga var svår för jag minns inte så mycket hur jag var faktiskt. Men jag var nog snäll och mest glad också.

om du bara får lyssna på tre band/artister tills du dör, vilka väljer du då? Beatles, Kent och Frida Hyvönen tror jag. Alla dom tre är lovely.

vilket är ditt absoluta favoritplagg i din garderob? Hm,jag tycker om en massa plagg, har nog inget direkt favoritplagg. Men mina mjukisbyxor kan jag gå i hela dagarna om jag inte skulle bry mig om hur jag ser ut. Eller skulle bli tråkigt att ha samma plagg varje dag. Men dom är skönast. Så jag säger mina mjukisbyxor!

Vad är det roligaste du vet? Jag vet faktiskt inte. Men baka är himla roligt och fynda på second hand. Men det roligaste jag vet blir nog att baka! Det är gott och roligt på en och samma gång.

Vilka band lyssnar du på? En himla massa! Men ska rada upp alla då fast bara därför, så kommer jag knappt på några nu, fast jag lyssnar på jättemånga egentligen, Lars Winnerbäck, Timo Räisänen, Velvet Underground, Beatles, Kent, Maia Hirasawa, The Cardigans, Hästpojken, Frida hyvönen, Marit Bergman, Håkan Hellström, Markus Krunegård, Joy Division, Kristoffer Hedberg, Those dancing days, The Cure, Depeche Mode, Veronica Maggio, Lykke Li, Patti Smith, Fleet foxes, Laleh, Kate Nash, Mando Diao, Electric Folk, Staffan Hellstrand, Bob Dylan, Säkert, Hello Saferide, U2, Anna Jävinen, Edith Piaf, Kajsa Grytt, Paul Mc cartney, Anna ternheim, Scarlett Johansen,Peter Jöback,Thomas Dileva,Gentle Touch, Parken,Raymond och Maria, VNV nation och säkert fler, för jag har nog glömt en massa nu, jag hittar alltid en massa nya band också.

Om du var ett djur vilket skulle du vara då? En panda bara för att dom är så himla söta!


 


Mats

Spelningarna var det bästa med hela trippen, men det hände lite grejer på sluttampen som drog ner det hela. Ser inte fram emot nästa helg lika mycket. Men det är mest för att jag skulle behöva en helledig helg och sova lite, känns det som.

2009-02-22    22:39:59    http://hellish.blogg.se/
circus em

jag har precis läst igenom alla svaren. du verkar ytterst intressant måste jag erkänna!



all kärlek

2009-02-23    14:15:51    http://obstinate.blogg.se/
kajsa

Älskar lappen med alla orden!

2009-02-23    20:07:14    http://aenigma.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback