Bloggar jag tycker om

2009-02-20 | 14:05:42 | Direktlänk | Tips | 7 Kommentarer

http://morgondimma.blogg.se/   Hennes blogg är trevlig och hon skriver om allt möjligt recept, saker hon vill ha, dagens outfit, tankar, saker hon köpt och sånt, Den är en massa trevlig tycker jag ni ska spana in. Hon verkar veta vad hon vill och en gång i veckan brukar hon ibland gå på stan och ta fina bilder på sånt hon vill ha, det är trevligt. Hon är trevlig.

http://hallonte.blogg.se Färger,pyssel,recept, fynd, fina bilder,tankar och hennes fina ord gillar jag, hoppas ni gillar det med.

http://ellerenellen.blogg.se/index.html   Denna blogg har jag följt ett tag och hon tar sjukt fina bilder, skriver fina ord och det är alltid lika trevlig läsning.

http://obstinate.blogg.se/index.html Den är som en dagbok, hon skriver med fina ord och lägger upp fina bilder, jag hittade bloggen för några dagar sedan och blev helt fast.

http://www.dromma.blogspot.com/  Kvinnan skriver om sin butik Drömma i Göteborg, hon lägger upp saker hon vill ha, skriver en herrans vackra ord så man smälter ibland. Jag gillar det.

http://bellafraise.blogspot.com/  Min fina vän Bella som skriver korta fina inlägg, om allt och ingenting och lägger upp fina bilder då och då. 

http://winterbarn.blogg.se/   Hon skriver så fina ord, det går bara att älska det.

http://bookofmiri.blogg.se/index.html Sötaste flickan som jag köpte finaste skjortan utav, hennes ord är fina, denna blogg är sockersöt.

http://ekoblogg.blogg.se/index.html Ekobloggerskan! Hon har ett ekologiskt liv, hon är vegetarian och lägger upp smarriga recept, hon lägger upp tips på ekologiska saker och detta är bra tips för den som är vegetarian eller den som vill börja leva lite mer eko.

http://nanana.blogg.se/index.html Denna pojke skriver om allt möjligt, hans ord fångar en och han lägger upp hemskt fina bilder.

Sist men inte minst http://metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.5147525  Nio till fem som jag hittade för ganska längesen som nån hade länkat, hon lever ett sånt fint liv, har fina kläder på sig, lägger upp finaste inläggen och hennes liv verkar vara helt underbart.

Jag tycker om en massa bloggar och finns fler jag tycker om och läser, men de tar vi en annan gång. Min favorit just nu av alla dom här kan jag inte säga. För jag tycker om allihopa. 

Vissa bloggar går inte att sluta läsa, medans andra bloggar ser man en gång och tittar aldrig in på igen. Vissa fäster man sig vid på en gång.

 


circus em

jag har slängt upp en frågestund nu, det är bara att fråga på.

hoppas det uppskattas.



all kärlek

2009-02-20    15:21:11    http://obstinate.blogg.se/
jennifer,

niotillfem, obstinate & hallonte ör riktigt fina :)

2009-02-20    17:37:03    http://hellobenjamin.blogg.se/
ELLEN

TACK <3

2009-02-20    18:43:38    http://ellerenellen.blogg.se/
bella

åh, puss, tack!

2009-02-21    00:01:45    http://bellafraise.blogspot.com
Malin Harju

Tack fina du! :)



Kramalin

2009-02-21    08:14:34    http://ekoblogg.blogg.se/
Erika

Så söt du är! Nu blev jag glad =)



Kramen!

2009-02-21    16:44:50    http://morgondimma.blogg.se/
miri

å, tack för omnämningen, så fint. och himla smickrande. tusen tack snällis!

2009-02-23    12:43:03    http://bookofmiri.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback