allting trasigt ska bli helt

2009-02-12 | 11:37:41 | Direktlänk | | 7 Kommentarer

Jag hatar det här. Jag mår verkligen inte bra just nu och jag hatar mig själv. För att jag inte tar mig till skolan. För det jag gjorde igår. För mina dumma tankar. För all denna jävla saknad. För det jag inte gör, men borde göra. Jag gjorde iaf klart en skoluppgift igår och ska göra klart den andra i helgen eller idag.

Jag hatar att må dåligt jämt. Vara deprimerad hur jävla ofta som helst. Det blir alltid bättre med sällskap,kramar eller så. Men utan det så går det ju inte.

I skolan är det ju mest ensamheten som spökar, så trodde man inte att det skulle bli i ettan, men man går ju inte ihop med alla människor.

Det är ångest rakt in i hjärtat. Men i morgon har jag iaf bara 2 lektioner, så då tänker jag gå. Men jag måste skärpa till mig. Jag var ju den där duktiga flickan förut och var aldrig hemma och var alltid i skolan och lämnar in alla uppgifter i tid (iofs lämnar jag in dom i tid rätt ofta nu med).

Det var sjukt kallt i morse också -24 så jag ville inte lämna sängen hehe, det är -18 nu. Som sagt torsdagar är mina hatdagar, fast jag brukar oftast komma upp ur sängen ändå, eller jag har lyckats några gånger, så nästa vecka tänker jag lyckas komma upp ur sängen! Då har jag nog kommit på vad jag ska syssla med på idrotten också, vi ska ha fördjupning och ska hitta på något att göra och typ utvecklas i. Jag funderar på att försöka tävla med mig själv och jogga runt hela höglandsjön och sen att jag springer eller nått sånt. Fast jag vet ju inte vad man får och inte får göra, men det borde man få göra tycker jag.

Jag skulle vilja klaga i ett helt inlägg, för jag mår på gränsen just nu. I går grät jag under täcket (eller jag kan knappt gråta, men litegrann) och sen när mamma klagade på min soppa, ja, jag är rätt konstig ibland eller skör. Det är nog vi alla.

Nu ska jag gå och äta linssoppa till frukost eller något annat och pigga upp mig med en varm choklad eller nått. Till middag blir det iaf mums pizza idag!

Och jag är inte pepp på någonting alls och jag hatar det.  Nu ska jag gå och duscha kanske och klä på mig lite mer kläder, så jag inte fryser om fötterna.

Hoppas ni får en fin dag iaf. 

-------

Jag var ute i solen och det fick mig på lite bättre humör iaf, jag har fixat och donat i köket, diskat och plockat i och ur diskmaskinen. Ska dammsuga och stryka kläder snart också. Vill beställa en bok från adlibris och skivor från cdon också.

Jag känner mig rätt äcklig så jag ska nog ta en dusch snart efter jag har dammsugat och strykit hehe. Jag har kommit på en sak att jag tycker om att diska, det är trevligt.

--------

Jag har tagit ur tvättmaskin, plockat i torktumlaren, sovit, bakat kladdkaka, promenerat med hunden i -20 grader, jag är så sjukt less på kylan.

Och jag mår verkligen inte bra just nu. Det är som att jag fallit. Jag är sjukt less på livet. Måste hitta på något roligt och min mp3 har dött, hoppas den kan återupplivas och funka igen, så jävla less på elektroniska grejjer som går sönder hela jävla tin. I helgen vill jag bara vila upp mig. Men i morgon eller på måndag, måste jag försöka hitta en monolog, eller jag ska läsa i en bok iaf. 

Jag är sjukt trött hela tiden. Ska nog fika snart och krypa ned i sängen eller jag vet inte. Vore skönt iaf.  Fast vill prata med min finaste internetvän också. Men nu ska jag iaf gå och fika med pappa mums .Det blev goda mackor med marmelad och varm choklad mumsmums!

Åh den är så fin. Vilket klipp alltså! Nu sitter kopparna i hyllan i vardagsrummet och

sockerskålen,mjölkkanna grädde grejjen, tekanna eller kaffekanna står också i hylla. finfint. Åh, den är så gammaldags o fin.

Jag kunde inte bestämma mig så jag åt en gondola slash veg special idag.

UPPDATERING: NU FUNKAR MP3N IGEN <3.

Min sötaste hund sitter i soffan eller inte min hund familjens hund men iaf.

Jag bakade kladdkaka och åt glass till idag. Det var mums!

Nu har jag typ ont i halsen eller en feting klump i halsen, jag får inte bli sjuk, det behöver jag inte bli, eller vill jag inte bli.

 

 -

NEJ NU GÅR JAG NOG OCH DÖR I SÄNGEN I SJU TIMMAR.

Tror jag håller på att få feber eller så inbillar jag mig. Fast jag vill faktiskt bli lite sjuk så mamma kan ta hand om mig. Jag saknar sånt.

åhhh.

jag är så less och opepp på livet.

bajshejdå.

Puss.


carro

du ska bara veta hur mycket jag tycker om dig fina! <3

2009-02-12    14:54:44   
Erika

Sötis, så tråkigt att höra att du inte mår bra =/

Kramas!

När man mår dåligt så kan minsta lilla negativa kommentar få en att gråta.



Hoppas att det känns bättre imorgon.

2009-02-12    22:06:14    http://morgondimma.blogg.se/
Astro

Men åh tack :) Min pojk är himla fin :)



Jag bor i Karlstad, men spelar lite överllt i väärmlands/örebros län :) Vart bor du?

2009-02-12    23:03:32   
Astro

/astronauten

2009-02-12    23:03:57    http://astronautenochfrank.blogg.se/
Katja

gott mä pizza :)

2009-02-13    10:16:17    http://candygal.blogg.se/
Cecilia

Pizza och kladdkaka - det är livet! :D

2009-02-13    20:27:58    http://heartsick.blogg.se/
natta

åååh kladdkaka :)

2009-02-14    16:00:55    http://natalies.se


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback