Måndag

2008-11-10 | 18:39:53 | Direktlänk | | 2 Kommentarer

Jag kunde knappt somna inatt för mycket tankar som snurrade omkring, usch. Men jag somnade tillslut efter många vridningar i sängen, visste inte hur jag skulle ligga som, men tillslut så föll sömnen in, minns dock inte vad jag drömde. I dag var en fin dag eller rätt okej. I dag fyller min käraste finaste syster år, grattis på 21-årsdagen, nu är du tant! Önskar jag kunde öppna mig mer inför henne och sånt. Men vi har kul ihop ändå än fast våran relation inte är så tight.

 

Finfina.

Jag rekommenderar chiquitas smoothiesar de är väldans goda, eller jag har smakat 2 smaker av 3 och den med jorgubb och banan var inte så god. Den med passionsfrukt och sånt är godast! De är mättande också :).

Bild från google

Åh så himlarns söt video kärleken väntar-kent, obs du måste vara inloggad och arton år för att se den :D. Himla töntigt, de kysser ju varandra bara lite och man får se de i underkläder.

http://www.youtube.com/watch?v=veew6nzWDCU

Just nu lyssnar jag på columbus, kent är så bäst, jag önskar mig kent boxen i julklapp+ lovely arvikabiljett! <3. 

Vid halv åtta tiden kommer ystersyster hem då ska jag fira henne, ska bli fint,hoppas hon blir glad för presenterna hon ska få.  Jag ser mest framemot tårta jag!

Jag saknar busskompis och jag är upptagen flera helger i rad då vi ska ha helgrep. Tråkig. Han och jag har det bra ihop. Han är så himlarns snäll och Urkult med honom var fint! Miss him. Han drömde en söt dröm om mig inatt, aww!

Alvpojken is the busskompis! 

I dag saknar jag dig. Nästa gång vi ses får vi se film eller så och ta en obligatorisk lundbergsfika och du får berätta om livet som gravid, hur det känns i magen och allt sånt! Du är massa fin och vi ska aldrig glida ifrån! <3

Fina sommardagar saknar jag med,värme is the shit <3

Festival kan jag säga att jag saknar med, nästa år då jävlar blir det festivaler, hoppas jag! Blir iaf arvika 3:e gången gilt som man brukar säga. Foto från Arvika 07.

Bajs,blir inget umeå i helgen. Jag vill hitta på något kul i helgen! Hoppas nån vill dricka vin med mig, sanna och robert eller så. Eller så om nån annan vill hitta på något.

Jag är melankolisk för tillfället det är skönt, känner ingenting alls. Fast egentligen känner jag för att gråta och på utmaningen som jag gjorde för några dagar sen kan jag tillägga att jag har sämst självförtroende och självkänsla men tänker inte gå ned i vikt för det. Fast jag vill gråta och få tröst, för det får man aldrig, jag vill också få känna mig svag, för jag är det jag med. Jag är inte svag för att jag gråter dessutom jag visar ju bara känslor. Så jävla jobbigt att vara så jävla ensam och att vad hetere, såna man träffat som är fina bor långt bort.

Jag lyssnade på en bra låt med säkert idag vet inte vad den heter dock,ska finna den någon dag. Snart borde jag sova. Godnatt.

PUSS!:


Susanne

Jag saknar dig så oerhört mycket! Känns så tomt här nere där det inte finns någon att umgås med. Vi får hitta på massa mys nästa gång jag åker hem, när det nu än blir. Du är en så fin vän som jag aldrig vill förlora. <3

2008-11-10    21:31:27    http://1990something.blogspot.com
Miriam

Jaaa, det tycker jag!:) Det är alltid roligt att fantisera och drömma.. Känns lite som att man kan leva genom drömmar, liksom få vad man vill och göra vad man vill^^



Åh, jag längtar också till festivaler... Men för mig blir det siesta som blir tredje gången gilt till våren:) (hoppas jag iallafal...)



Ha det bra!

pusss

2008-11-10    22:10:18    http://onthecreativeside.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback