Lördag

2008-11-15 | 23:08:04 | Direktlänk | | 0 Kommentarer

Uppstigning tidigt, stod ute och frös och fick 70 som skrev på att Ica i stan ska sluta med burägg,vi stod där i ungefär en och en halvtimme, så det var ju bra! Gick runt i alla affärer, köpte fina trosor. Från H&M, finns även på H&Ms hemsida. Sedan så umgicks jag med Sanna och Robert större delen av dagen, vi gick runt på stan,tog en fika på UH och sedan promenerade vi hem till Robert,softade,såg dansbandskampen eller jag såg dansbandskampen medan han tatuerade Sanna. I morgon är det rep så jag ska gå och lägga mig snart, borde läsa manuset också, men det borde jag i princip jämt. Hittade ett par finfina vinterskor också, som jag ska köpa nästa vecka om de passar mig så att säga. Är verkligen behov att ett par vinterskor just nu!. När kylan och snön har trängt på.

http://www.youtube.com/watch?v=gKXcHEHm0ps detta är då en låt som jag tycker om med Amy Mcdonald. 

Jag saknar massor, men just idag saknar jag Lenita för vi har inte pratat på er par dar och vi har massa gemensamt och hon är finast. Saknar Tyra just nu med för hon är snäll och vi pratar rätt ofta så att säga men mest på MSN.

Det här blev inte ett så intressant inlägg, men jag tror inget inlägg är intressant, jag har bara berättat om min dag som har vart bra. Jag önskar man hade mer pengar för det är alltid en massa kläder jag vill ha, heheheh! Just nu står en fin fin klänning från H&M högt upp på önskelistan, sen har vi en gul klänning men den hittar jag inte, vet inte vart jag fann den, antingen ellos,H&M eller Josefssons, hoppas jag finner den.

Hoppas ni får en fin natt, jag ska hoppa ned i sängen snart, för jag ska ju upp 9 i morgon och då vill man vara utvilad!

PUSS!

 

 




Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback