Svara rakt från hjärtat nu

2008-05-05 | 12:15:10 | Direktlänk | | 2 Kommentarer

Game over, börja om på nytt kanske? Jag drömde helt osammanhängande drömmar i natt, men det var en söt kille med i drömmen, han går i min skola eh, och sen var mina klasskamrater fulla och allt var bara jättekonstigt och jag drömde hur många drömmar som helst.
Somnade nästan direkt efter jag lagt mig i alla fall och det var skönt, fast jag låg och läste ett tag i boken tillsammans är man mindre ensam, inte alls mycket kvar i den nu och som jag sagt förut det är en helt otroligt underbar bok och man blir helt fast. Sen har jag inga fler böcker att läsa, fast man kan ju läsa om gamla böcker men det är ju lite tråkigt. Får ta och skaffa mig någon ny pocket från adlibris så sjukt billigt där alltså! :) Att köpa pocketböcker alltså typ en bok för 37 kr! Helt superduper.

Vaknade, somnade om,glömde ringa det gyllenenumret eftersom jag somnade om, då känner man sig riktigt kass när man inte ens hinner ringa, men jag tror inte jag har så mycket frånvaro när jag är i skolan är jag ju iaf alltid på alla lektioner och nu har jag inte vart hemma på aslänge, så jag tror inget kommer hända. Men jag måste skärpa till mig, bara några få veckor kvar nu! Från och med i morgon blir det inget mer hemma lathet, orkar inte kliva upp ur sängen,känner mig deppig osv, man ska bara vara hemma om man verkligen är sjuk liksom. Så är det ju!

I kväll blir det nog en cykeltur igen eller en promenad, det var trevligt! :). Lyssnar på regina spector nu på en skiva jag inte lyssnat på länge och hennes röst är så härlig!
Btw kolla in mina auktioner på tradera jag heter majsparty där! :).

I dag ska jag fixa klart schlagerlåten,städa mitt rum, det är fullt med damråttor överallt inte så fräscht nej,plocka ur diskmaskinen och såna där grejjer som är tråkiga men måste göras liksom.

Men jag önskar bara att man kunde spola över allt som har varit, rensa ut hjärnan från allt gammalt och låta det nya komma in, det dåliga borde försvinna, att tänka att jag är dålig osv borde verkligen försvinna och jag är inte ful,.jag ser bra ut för folk säger att jag är söt osv, så jag borde ha ett bra självförtroende egentligen för människor säger också att jag är rolig,sprallig,snäll och sådant. Så egentligen borde jag inte vara dålig bara för att jag inte går till skolan en dag, eller lämnar in en läxa försent. Men jag vill ju bara lämna in allt i tid vilket jag oftast brukar göra.
Fick G på religonsprovet som vi hade för länge sen och fick tillbaka förra veckan och då blev jag glad! För jag trodde faktiskt jag skulle få ig men jag fick G och då sken jag  upp hela dagen som en sol.

Nej nu ska jag nog gå och käka lite frukost och läsa Örnsköldsviks Allehanda och jag skiter i om matte nationella på torsdag går åt helvete, för matte a gick lika dåligt och läraren vet att jag har massa svårt för matte liksom..

Ha en bra dag alle!

Ur låten Kent-Columbus <3:

"Du har tänkt allt som sagts om mig
Du kan tro allt du hört om mig
Du kan ställa frågor om sanningen
Finns det en eller finns det tusen

Svara rakt från hjärtat nu
Ditt medlidande kan jag vara utan
Om det här ska vara allt vi hann
Så håll mig hårt
Håll mig älskling nu.!"





Jonas

Det är faktiskt rätt skönt att bara vara hemma också, man är ju som tröttast och segast på måndagsmorgonen! :( Och det är då man ska börja en ny vecka i skolan! Jag tycker såhär att huvudsaken man hinner med sakerna man ska göra tills skolan är slut, så gör det ju inte så mycket om man är hemma nån gång då och då gullet!
PUSSSSSS!

2008-05-05    12:58:54    http://taza.blogg.se
Alexandra

Ska kolla in tradera :D kolla gärna in min också. Jag heter phantasm123 där, hihi.
Ha en jättebra dag!

2008-05-05    18:01:09   


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback