Slappaste söndagen på länge

2008-05-18 | 18:03:16 | Direktlänk | | 1 Kommentarer
Vaknade och somnade om, gick upp vid 12 tiden när Sanna hade väckt mig, vi åt massa goda mackor och jag sörplade te. Sedan såg vi på Happy End som vi hyrde via Tv`n och då sörplades det te, Ikea kakor, Ahlgrens bilar och lite naturchips som var sjukt goda! Happy end rekommenderar jag som Audrey Tautou spelar i. Efter maten ska jag promenera på en långpromenad med min älskade hund och jag hade planerat att plugga idag, men jag är inte så duktig, men det är ingen brådska, fast han sa så snabbt så möjligt, men får lämna in på fredag då.. Är alldeles för slö idag för att orka göra något, men kan börja med restuppgiften i alla fall!

Snart blir det pressad potatis MUMS! och något annat gott vegetariskt till det. Min älskade Zoya ska vara hemma i fem dagar nu,äntligen <3, sedan ska hon hem till min syster den helgen igen, sedan får jag ha henne för alltid heh, när min syster skaffat hund. WOHO! :D .
På söndagar känner man sig ju oftast tjock,ful och äcklig med lite ångest inför veckan och det är så även idag, så därför ska jag gå 5 km efter maten eller mindre, men några km ska det bli i alla fall.

Sitter just nu och lyssnar på random musik på datorn och just nu snurrar Alexander Veiljanov och hans röst är så härlig att lyssna på.  I happy end pratade Audrey engelska och det lät lite roligt eftersom hon har fransk brytning, nej jag gillar de franska filmerna med henne bättre! Även fast denna också var bra.

I morgon vet jag inte vad som händer förutom skolan då, jo plugga lite och så men annars så händer nog inget.
Puss.

Tobias

svar: tack :D detsamma hörru!

2008-05-18    18:21:43    http://grymtroligperson.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback