Onsdag

2008-05-21 | 12:54:02 | Direktlänk | | 1 Kommentarer

Det är sol ute men jag vet varken om det är kallt eller varmt ute och jag hatar långa raser,denna lunchrast är två timmar, det är väl lite onödigt? Då har man ingenting att göra, speciellt inte jag som knappt har några vänner i skolan men får vara glad över att jag har några utanför skolan i alla fall. Fick veta mitt betyg i kreativt skrivande idag och han sa att novellen liknade mig, eller han trodde det och hej, det gjorde den. Jag får antingen VG eller MVG i kreativt skrivande och jag får hoppas på MVG, han skulle säga nästa vecka eftersom han var osäker på det. Om en halvtimme sisådär har jag religon och sedan engelska, det är massa tråkigt!
Jag känner mig inte på speciellt bra humör idag heller... Men så är det vissa dagar!

Det är i alla fall sol ute!:) och det är alltid bra. Jag känner bara att jag vill ha sommarlov, men snart så kommer sommarlovet och snart är alla uppgifter klara så man har ingenting kvar att göra och det är ju massa skönt! Ska göra klart min restuppgift i kulturhistoria idag.

I går färgade jag håret med henna så nu är det ljusare brunt och det var massa kletigt och äckligt må jag säga,men det sägs ju ska vara bra för håret så! På fredag är det cooper testet då man ska springa flera varv runt en bana och det vet jag inte om jag kommer palla,fatta pinsamt att andra ser en när man ska springa där bah, lite hemskt liksom och man har kanske inte världens bästa kondition heller då va...

Hoppas ni alla har en bra dag, själv känner jag mig bara skabbig och äcklig dock. Träffade Leila på skolan idag då hon har praktik på ÖA och det var massa trevligt att prata med Söt-Leila!:*.

puss!


Tobias

svar: åh danke ;D

2008-05-21    14:22:10    http://grymtroligperson.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback