Måndag med sol

2008-05-12 | 09:16:07 | Direktlänk | | 1 Kommentarer
Fast endast 5+ ute i solen lite tråkigt med så kallt ute men det är ju iaf inte vinter ute som tur är! Kom till skolan och hade lika gärna kunna haft sovmorgon helt värdelöst ju men nu är stora frågan ska man göra fördjupning om homosexualitet eller ätstörningar i KMM, men det lutar åt homosexualitet, mene jag får se!

I dag måste jag verkligen göra min fördjupning i historian när jag kommer hem och det känns drygt, men det är bara jobba på och göra den klar. Snart ska jag till tandsköterskan och det suger, men det får jag också hoppas går bra!
I natt kunde jag inte somna och somnade kanske vid två vilket sög, för då kommer jag vara dö trött i kväll och Jonas min piercingkula har faktiskt inte ramlat av på jättelänge :).

Solen ute gör en massa glad än fast jag inte är glad fast jag vet å andra sidan inte vad jag är hehe. Hoppas ni får en bra dag där ute allesammans! Om 10 minuter ska jag pallra mig ner till tandis om inte tidigare men ingen brådska ska inte vara där först kvarti tio. Uschusch!

Kom ihåg att alla människor är bra människor och jag längtar som fan till lasse och jonas kommer upp! <3

Jonas

Klart du ska skriva om homosexualitet :D



PÖSSS

2008-05-13    10:37:31    http://taza.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback