En tidig morgon

2008-05-02 | 08:58:59 | Direktlänk | | 0 Kommentarer

Vaknade halv 7 i morse och har vart uppe sen dess, somnade 7 igår så jag sov 12 timmar, sov bara tre timmar på den natten, så jag var jävligt trött.
Har bara suttit och förälskat mig i laakso och markus krunegård- jag är en vampyr, så jävla bra låt, sjukt bra låt, lyssnat på om och om igen nästan, tack Dennis för att vi lyssnade på den låten så jag också upptäckte den hehe.

I dag ska jag börja på läxorna, eller jag ska göra engelskan,lite på kulturhistorian ´fast går inte att göra något på den först jag har kopierat  buhu,hoppas syster köper bläckpatron idag, annars är jag illa ute! Annars får jag redovisa på fredagen om det går.
Ska fråga pappa vad han tycker om min dåliga schlagerlåt också eheeee.

Ska även färga håret med Henna idag hoppas det blir bra! Måste väl försöka sälja damsockarna också, har 8 st strumpor kvar, vem vill köpa vita damsockar eller ett par herrsockar? Fast de skulle nog shoogen köpa ^^. I morgon blir det Örnexpo för hela slanten med Sanna och Robert tror jag.

En riktigt slapp morgon är denna och det är skönt att vakna tidigt när man är ledig, så man inte har sovit bort hela dagen! :)




Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback