Du vet vart du sitter och siktar

2008-05-04 | 17:06:20 | Direktlänk | | 0 Kommentarer
Jag tror att denna vecka ,kommer jag är en vampyr bli mest spelad på min last fm. Var inne i stan med pappa idag och det var trevligt jag köpte ett par nya hörlurar som jag hoppas ska fungera. Sitter just nu här med lite söndagsångest för jag har inte gjort alla läxor färdiga. K/M/M där man skulle jämföra var ju bara kryssa i lite rätt enkelt, men kulturhistorian måste ju kopiera och skriva ut, men ska till syster snart och fixa det sen ska jag försöka få ihop något men söndagar är ångestdagen,ångest,ångest.

Jag trivs i min nya frisyr och är nöjd över att jag klippt mig faktiskt än fast jag måste använda plattången så är det rätt lugnt. Åh på tal om ingenting Audrey skådespelaren som  jag älskar är med i ännu fler filmer Happy End hette en som  var på filmkanalen som pappa har skaffat där man kan hyra filmer, åh, den vill jag hyra! :D
Jag älskar verkligen audrey hennes utstrålning,insida, utsida, hon är så underbar skådespelare, åhhh!

Dessutom mina nya hörlurar är sjukt  bra! Endast 79 kr på classes gubbdagiset och just nu lyssnar jag på jag är en  vampyr på reapeat och önskar jag kunde vara lycklig, det vore fint!
Men i veckan ska nog jag träffa susanne och då blir det fika i hamnen!
Det är inte så jävla mycket läxa egentligen, kreativt skrivande schlagerlåten är jag typ klar med, historian är till nästa vecka och det ska jag nog hinna göra.

Jag önskar att jag kunde säga att hela världen är så underbar, men det kan jag dock inte säga.... Nu ska jag lägga upp auktioner på tradera! Puss!



Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback