Om du var här

2008-02-12 | 21:39:02 | Direktlänk | | 1 Kommentarer
lyssnade på den låten i bussen påväg hem idag och saknade ännu mer. Men jag kommer klara ett par veckor med saknad, vet ju att jag får träffa honom igen och det blir en längre tid den gången :)..
I dag så  gick det bra på teatern alla repliker sitter ju nu som de ska nästan i alla fall. Umgicks med Cilla efter jag hade slutat och det var väldigt trevligt! Fyndade även en sjal på second hand. Det jobbiga med idag var att matteläraren var nog sjuk eller något, så första lektionen  blev en håltimme, där man hade kunnat legat hemma och sovit...  i stället.

Beställde tid på Make up store för sminkning, som jag fick när jag fyllde år. Det blev inte först v.11, för de hade ingen tid först då, tråkigt >.<.. Men men, så är det, när man inte är ute i god tid.. >.<. Skulle gå hem ifrån skolan idag men tog bussen i stället då jag har blivit förkyld igen och då det var massa kallt ute. Knarkar massa te nu, druckit 4 koppar idag. Min röst måste verkligen,verkligen överleva tills på söndag!!!!

I morgon blir det teater hela dagen lång, trevligt värre! Då slipper man kreativt skrivande, sjukt härligt, orka Kennet!. Orka min blixt på kameran också. Jag vill ha sommar och festivaltid nu och jag vill hålla din hand.<3

image6
Jag tycker om min nya sjal <3, eller ny och ny. Men ja i alla fall!

Susanne

Det positiva med att ha ett distansförhållande är att man kan sakna. Och sedan när man träffas så får man det där pirret i magen som man får när man är nykär. :)

Fiiin fin sjal du fyndade förresten!

2008-02-13    00:17:08    http://susannee.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback