Orkeslös

2008-12-16 | 11:45:07 | Direktlänk | Dagens outfit | 6 Kommentarer

Jag kunde inte somna inatt helt värdelöst, jag läste ut bästaste boken "allt är bara bra tack" den var suverän, spännande, mysig,mystisk,sorglig,glädje ibland, den slutade fint i varje fall. Sen började jag läsa en bok som heter här och nu den verkar inte så bra, men den kostade ju bara 37 kr så jag får skylla mig själv, den har iaf blivit lite spännande. Jag var så trött i morse, jag sket i första lektionen för vi skulle ändå inte göra något viktigt så jag kunde sova några timmar extra. Snart ska jag till skolan och jag känner verkligen inte för det, men vi ska knappt göra något tror jag, så det blir skönt iaf. För sen ska jag gå på stan med pappa vi ska gå på second hand, kahls och kanske köpa julte, clasohlson (köpa julklappar) och kanske nån annan affär.

I kväll ska jag lägga mig nio för att jag ska spela teater två gånger på raken i morgon och då måste jag ha energi.

http://www.youtube.com/watch?v=IWZFlvogfpM&feature=related mysigaste låten, eller inte mysigaste men den är mysig iaf.

Idag fick jag reda på ett chockande besked, det blir inga föreställningar, för en i klassen är hemma och mår inte så speciellt bra, så då blir det alla efter jul istället. Hoppas jag kan åka bort i februari tror jag nog, vi lär nog klara alla föreställningar på hela januari. Men känns skönt att det inte blir också för jag är så himla orkeslös och trött just nu. Så i morgon är jag ledig, då ska jag sova,se på film,baka och bara ta det lugnt. 

I dag fick jag reda på att jag får g i engelska, hoppas det går lika bra nästa termin också och att jag klarar eng nationella, men jag får hoppas på det bästa. Jag och engelskan är inte bästa vänner,jag kämpar och det ska jag fortsätta göra. I dag gick pappa och jag på stan det var mys, vi fick kaffe på retro och ett rån det var mumsigt. Jag är sjukt sugen på julskum så jag ska nog synda på julafton och äta gelatin, sen nu ska jag synda och äta janssons, tur man får alltid göra som man vill. Det är bäst. Jag får äta vad jag vill.

Hoppas ni haft en fin dag, för mig har tröttheten slagit in redan, känns att man inte sovit bra på två nätter.

Vad ska man säga? Jag såg nyss pianot supervacker film, pappa köpte den till mig i julklapp egentligen, men jag råkade se den i åhlens påsen så vi kan väl låtsas att den är min och pappas eller så är det en tidig julklapp hihi. Nu dricker jag apelsinte och ska äta apelsin. Te är det bästa. Speciellt gott te.

Nu börjar jag snart grina, vet inte varför. Jag är konstig. Fast kommer som vanligt bara en tår eller två. Eller alla behöver gråta ibland faktiskt men jag lyssnar på en fin låt A camp-Chinatown.

Dagens klädsel 

Röda korset kofta och en fin fin klänning i från H&M, hade ett grönt irriterande linne under för jag hade ingen bh på mig, det bara åkte upp hela tiden,sjukt irriterande >.<.

Det blev kanelte i min fina tekanna och min fina mugg, jag värmde saffransbullar fast på high så de blev jättesega men de gick att äta iaf och såg på pianot, den var jättefin.

Den är fin, jag tycker om blommor.

Puss på er!


Susanne

Ska se om jag kan på fredag. Ska åka bort på lördag så kan hända att jag har fullt upp då. Men ska försöka se tills att vi kan träffas då. :)

2008-12-16    12:29:17    http://ultrapid.blogg.se/
marie

samma här, kunde inte somna.. så idag är kroppen helt död. har nog inte varit så trött på evigheter x(

2008-12-16    16:34:10    http://lillbrun.blogg.se/
Malin

Svar; Nej, min dag är inte bra alls. Känner mig mest bara eländigast i världen och det skulle vara så himla skönt att bara gå i ide just nu.

Har du en fin dag då, sötis? :*

2008-12-16    19:05:01    http://hallonte.blogg.se/
Ellen

Den är supermysig och jättefin. Luktar gott gör den också! :) Tack detsamma söte!



Ha, dum som jag är va jag tvungen att googla "bonda". Jag har aldrig hört det förut! :D Men om jag förstår saken rätt betyder det något i stil med att lära känna varandra? :) Och ja, det skulle vara mycket trevligt! :) Jag bor i Oskarshamn, en liten stad mitt emellan Västervik och Kalmar, i Småland med andra ord. Var bor du?



Gud va snäll du är! Tack för din omtanke! Dock tror jag att jag väntar ett tag. Min pojkväns mamma funderar på att köpa en sjal i julklapp till mig, dessutom ska jag till Kalmar på mellandags rean, så då kommer det säkert bli en del shopping. Men som sagt, tack ändå! :)



Jo, jag trivs relativt bra med min linje. Samhälle är ett rent helvete först året har jag hört, och det är också något jag känt av nu denna termin. Nu till våren ska vi börja läsa våra individuella val, så det ska bli roligt. Dock har jag nyligen bestämt mig för att gå samhälle-media i tvåan, vilket betyder att jag måste välja om mitt individuella val. Jag valde nämligen Foto A och det är ju något man läser på media. Får hoppas att det finns något roligt kvar att läsa. :) Trivs du på din linje? Vad läser du?



Ha det bra! :)

2008-12-16    21:46:58    http://ellerenellen.blogg.se/
Anna T

Jobbigt :( puss



Svar på din kommentar:

Hmm, vilken lördag då :/?

För jag kommer ju hem nu på lördag.

2008-12-17    10:32:06    http://www.annatjernstrom.se.nu
hanna

fin, ja! ser mysig ut

2008-12-17    18:10:41    http://overture.webblogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback