Juldagen

2008-12-26 | 03:25:55 | Direktlänk | Dagens outfit | 4 Kommentarer

Jag tänkte skriva detta blogginlägg för flera timmar sen men då skulle jag rasta hunden. Men jag kan sammanfatta min dag och mina jobbiga känslor här.  Dagen började med att jag inte ville kliva upp ur sängen, men tog mig upp iaf, hade ju lovat att följa med till farmor och farfar.  Kom fram, åt mat, fick paket, de fick paket och farmor och farfar sa tack för min kaka som jag bakat till de, saffranskaka ett ex antal gånger. Jag sa tusen tack för paketen. Satt där och var less, för jag har inte så mycket att säga till de och när de frågar mig hur mår du ,går det bra i skolan, svarar jag jämt jag mår bra, det går bra, för skulle bli så jobbigt annars för farmor har mycket att stå i .Hon tar hand om min farfar för han har fått massa strokes och kan inte göra något själv längre knappt, han kan knappt öppna ett paket, han måste ha hjälp med att gå på toa, lägga sig, allt sånt och farmor är så himla tjurig så hon tar ju inte emot hjälp utav hemtjänsten, så klart att hon blir trött. Hon äter knappt något heller så hon är så himla mager har hon iofs vart i massa år, men hon har inga bröst alls, tänk att bli så mager så man tappar brösten? Läskigt.

Men iaf, det är det, därför jag inte mår så himla bra just nu för jag vill inte bli så när jag blir gammal, jag ska vara pigg hela livet, jag får väl hoppas jag inte får några dumma sjukdomar och strokes ungefär. Än så länge har jag ju lyckats bra med det iaf. 

När jag var hos farmor drack vi i massa fina koppar, såna vill jag med ha,gammaldagskoppar och hon gav mig fina komplimanger, mitt hår var fint, mina kläder var fina, min kappa och farfar tyckte lika. Jag blev så glad. De är så himla söta och sköra.

I dag har det blivit en jävla massa känslor, jag har sett babylonsjukan nu ikväll massa bra men deppig film,druckit mitt goda green mango te och tagit en lagom lång promenad med pappa och hunden. Ätit massa onyttiga saker har jag med, det får man under juliga dagar.  I dag efter jag har vaknat nån gång ska nog pappa och jag gå runt sjön. Det blir fint. Jag tycker om min pappa very mycket. Very,very mycket.

Julklappar utav Farmor och farfar, en nitlott,sockar alltid bra att ha, badlakan alltid bra att ha och handduk, pengar alltid bra att ha och de ska jag spara så jag kan beställa biljett till Lenita men jag måste ta ledigt först så jag vet om jag kan åka.

Denna fick familjen men det är inte sååååå goood choklad i den, men finns tre goda smaker iaf.

Förresten chokladaskar är överskattat, man ska baka eget godis som jag. Jag tycker inte om chokladaskar har jag bestämt mig för. De är dessutom dyra som fan.

Bästaste kaffegrejjen jag har dock inte smakat kaffet ur den än, får göra det i morgon, pappa köpte den i julklapp till sig själv.

Dagens outfit och så. Jag tycker det är mycket roligare att blogga och lägga upp bilder här istället för bdb fast det är mest för att bdb inte funkar så bra i bägge mina webbläsare och för att bdb är tråkigt ungefär. Nu blev bilden lite stor men först var hunden slacker i sängen och sov en massa.

Sen drog hon hit och var slacker med mig medans jag såg film, så kunde vi gosa massor <3.

Myshund och där ligger hon med sin nya leksak bara för att jag la dit den bredvid henne, igår sov hon med den massa länge. Hon gillar den. Jag drack mitt goda mangote och åt godaste julvört och prästost på till filmen mums!

.

Jag tycker om min nya  stora mysiga pyjamas very much. Jag orkar fan inte åka någonstans och det finns inga biljetter till linköping motala det gör mig surast och nu skrev min sthlm vän "hur går det med biljetter till sthlm". Jag vet ju att det inte finns några och jag måste spara pengar. Dessutom kommer nog bussis på onsdag hoppas jag hihi, då blir det mysbussis nyårsafton. Men ska inte hoppas för mycket för då kommer han inte ungefär. Jag behöver ha detta lov till att vara hemma, ta det lugnt, andas, få kraft, jag trivs med att ta det lugnt just nu, visst kan jag  ta det lugnt där med men jobbigt att bara flänga runt. Men på måndag ska jag träffa Carro det blir finfint, vi ska fika, se film,gå på stan.  Fast egentligen är det mest att jag mest vill vara själv, jag stänger in mig i mig själv. Stänger mig inne.  Fast de 2 förstod mig som tur var. Nu är jag lugn igen.

Jag längtar jättelite till skolan börjar för att jag ska ta ledigt då och då hoppas jag på det bästa att jag får ledigt två dar i februari, det får jag nog.

Sist men inte minst tänkte jag sluta detta inlägg med en underbarly låt men hittar inte låttexten så jag får ta en annan super bra låt i stället. 

Jag har börjat prata med en fin supernorrlänning han förgyller mina nätter med fina stärkande ord när jag är svag.

Markus:Välkommen tillbaka min kära ;*, 
Markus säger:
Jag tycker du är jättebra, du säger jämt så snälla saker till mig  Markus säger:
Och du är så rolig och mysig att prata med  

Markus säger:
Så du gör visst folk glada ;*
Markus säger:
jag vill ju att du ska må bra och vara glad :*
Hej säger:
Markus säger:
Hon kanske är sötast av alla hundar, du är sötast av alla flickor ;*
Hej säger:

Söta norrlänningar är fint. I dag pratade jag med en pajk jag skickat mejl med första gången på msn, det var fint. Han tycker om kent det är kentigt och najzzzz. 

Faller i dig- Kristoffer Hedberg:

I dina ögon är allt förklarat
Innan jag frågat så har du redan svarat
Som ditt öga vänjer sig vid mörkret och ljuset
Borde jag avvänja mig från drogen och ruset
Men nu faller jag i dig, jag faller i dig

Tiden är gratis men ändå så dyrbar
Så jag är en miljonär nu för tid är det enda som jag har kvar
För när t.o.m. glödlampan har slutat brinna
Är det något annat jag måste söka och måste finna
Men nu faller jag i dig, jag faller i dig

Du är gammal och jag är ung
Du är en kvinna och jag en pojke som tror att jag är kung
Kung över allt som går att vara kung över
Jag bara pekar och skriker för att få det jag behöver
Och nu faller jag i dig

Jag har hela staden under mina fötter
Och jag blickar hellre uppåt än att ge näring till mina rötter
Du har så rätt när du säger just dom orden
Och jag borde lyda Newton bättre och hålla fötterna kvar på jorden
Men nu faller jag i dig

Jag måste köpa hans skiva snart!

PUSS


Markus

;* <3

2008-12-26    04:34:42   
marie

ja chokladaskar är överskattade. finns så mycket billigare choklad som är hundra gånger godare. geisha tillexempel^^

2008-12-26    10:12:09    http://lillbrun.blogg.se/
hanna

å, tack. det värmer

2008-12-26    12:16:03    http://overture.webblogg.se/
Ellen

Ja, jättetråkigt att vi inte bakat något julgodis. Det förstör faktiskt stämningen lite.



Hur har din jul varit sötnos?

2008-12-26    19:11:02    http://ellerenellen.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback