Om en söndag när jag vågade träffa en internetperson jag knappt kände och om andra fina vänner.

2014-02-27 | 19:23:00 | Direktlänk | Tankar | 5 Kommentarer
Hade pratat med honom en och en halv månad. Visste knappt hur han såg ut. Var nervös och tänkte att det skulle kanske gå dåligt eller att vi inte skulle ha något att prata om jag och min vän. Jag gick till fel spår när jag stod och väntade på tåget. Upptäckte det och gick till rätt spår. Kom dit och väntade, tåget kom fram och jag hittade honom.  En skäggig karl med en trevlig röst, eller pojk kanske. Vi promenerade hem till mig, sen drack vi te, pratade och allt gick ju hur bra som helst. Jag lagade en god vegansk paj och sen bakade han chokladbollar, vi slökikade på tv, pratade mer och sov. Jag fick några kramar innan jag gick till jobbet då han stannade kvar några timmar tills tåget skulle gå. Jag är glad över att jag har fått en ny vän som jag tänker hälsa på till sommaren när jag har semester och få se hur han bor i sitt kollektiv ute på landet :). Hoppas vi lyckas hålla kontakten tillsdess bara. Fina människor ska man hålla hårt i :) och fina vänner.
 
Sedan är jag glad över att jag har så fina vänner jag umgås med och att jag inte så ofta behöver känna mig ensam och kan välja min ensamhet och njuter också utav att få vara ensam. Jag har  en fin vän som heter Nina som jag är glad över att jag kommit så nära. Sen är jag glad över att jag tog upp kontakten med min vän sofia efter några år, förra året eller när det var och att jag har min syster sanna som typ en utav mina fina vänner. Men jag är överlag glad över att jag har så himla många fina vänner. Vänner är det bästa man har helt enkelt. <3  Sen något som är bra med att ha en blogg, är att jag har fått flera vänner via min blogg. Det är fint!
 
Nu ska jag sluta svamla i min sömnighet. Hoppas ni har det fint allihopa. Kramar!

Om en helg som passerat snart.

2014-02-16 | 13:48:09 | Direktlänk | Tankar | 3 Kommentarer
Är dålig på att ta bilder numera med min kamera, tar mest bilder på min instagram, lisajohanna90 heter jag där om nån skulle vilja lägga till mig :). Den här helgen har varit jättebra. I fredags åt jag middag med mamma och en kvinna hon är ledsagare till, vi åt kycklingtacos, sen blev det ananaspaj som vi bakade ihop med glass och kaffe, gav varandra lite alla hjärtans dag presenter, eller jag gav dem då jag redan hade fått av mamma förut :).  
 
Sen gick jag hem en stund och fick tråkigt typ direkt, så gick hem till min syster sanna och sen kom vår gemensamma kompis micke, tittade på tv, pratade massor och jag drack en kaffedrink. Igår blev det fika och jag och Erika bytte försenade födelsedagspresenter och pratade massor, sen fick hon se min lägenhet :). Sedan pratade jag med min kompis Nina och träffade hennes bror Rickard, vi gick på Ödbergska och museumet, sen handlade jag lite mat, jag och nina drack kaffe och åt choklad, promenixade upp till sannis, där vi åt hemgjord pizza till middag, sen dracks det lite vin, kikades på melodifestivalen och jag var där typ ända tills två på natten. I dag är jag trött och ska alldeles snart ned till tvättstugan och i morgon är det redan måndag igen... Men man får göra det bästa utav denna dag och ta det så lugnt man kan :)

Söndag och några bilder från min helg

2014-02-02 | 13:40:00 | Direktlänk | Blandat | 5 Kommentarer
 
 
I fredags chillade jag med min syster åt hamburgermiddag, kaffe och kaka i efterrätt, drack vin och fick sedan besök av mina kompisar nina och robin som var ganska fulla hehe. Gick på kvarterspuben public och blev bjuden på två goda drinkar och sen somnade jag med min vän som hade däckat i sängen, tur man har en stor säng :). 
 
 
 
 
Igår så var jag med nina hela dagen, vi åkte på megaloppis med pappa och min syster sanna, var på ÖOB och handlade mat på Willys. Bjöd några vänner på tacomiddag och min syster sannis, såg melodifestivalen, åt glass,drack kaffe och sen gick vi på public och jag tog en white russian, somnade väl vid tre inatt. Nu ska jag snart börja tvätta och väntar på några kompisar som inte verkar dyka upp, får se om vår nya söndagsaktivitet blir av idag eller om det blir nästa söndag. Ifall de dyker upp snart, hehe, snart ska jag hoppa ned i tvättstugan igen och jag är chill i mjukisbyxor.
 
 


RSS 2.0