Tisdag

2013-02-26 | 19:11:14 | Direktlänk | Tankar | 1 Kommentarer
 
Hej jag roas av att ta kort med min webcam.Idag lyckades jag med att ramla igen påväg till jobbet, fast igår ramlade jag när jag var framme, ramlade vid min gamla skola idag och mina vinterskor pajade, knäppt, gick hem och bytte skor som också är sönder, så i morgon ska jag försöka finna ett par nya. Just nu är jag så sjukt trött och har ont i kroppen och gör inte så mycket. Tänker för mycket och önskar bara mig en sak just nu, orkar inte längre liksom. Tänk om jag bara kunde ta reda på det liksom. Men äsch. Längtar tills flytten, har beställt en soffa och köpt fler möbler. Måste packa massor mer och rensa garderoben. I morgon ska jag iaf till min blivande  lägenhet och hälsa på min kompis efter jobbet. Blir trevlarns. Men nu blir det slappande som tusan! =) Flytten blir i mitten på mars tror jag, fast ska dit med grejer innan såklart. Kram på er!

Lördag med Sanna och Micke i Umeå.

2013-02-24 | 16:13:23 | Direktlänk | Blandat | 2 Kommentarer
Till lunch blev det kycklingfoccacia som var smaskens.
 
 
Micke åt samma som jag och Sanna åt bakpotatis med kycklingröra. Vi skulle äta på Barista men så var det fullt där, så det blev ett annat ställe som var i samma galleria.
 
 
Sen blev det en kaffe från mcdonalds ute i solen. 
 
 
Det var en trevlig dag i Umeå med min fina syster och min snälla kompis som är som en bror :). Sen på kvällen var vi hemma hos Sanna där jag åt mat från sibylla,drack godricka och åt snacks. Bra lördag!
 
 

Tisdag

2013-02-19 | 20:52:59 | Direktlänk | Tankar | 5 Kommentarer
Denna dag har vart helt ok. Känner mig inte ett dugg pepp dock just nu. Känner mig deppig och hoppas att det blir bättre. Skulle vilja skriva utav mig, men orkar inte det just nu, men nu ska jag sova och hoppas på en bättre dag i morgon. Tror inte det men, men man vet aldrig. Måste försöka få iväg två jobbansökningar i veckan och i morgon måste jag ringa ett samtal, det är ju inte så farligt. Bara göra det också måste jag börja packa massor. Längtar tills på fredag redan. Helg är ju det bästa som finns och på lördag ska jag och systeryster till umeå. Men nu ska jag läsa lite fler blogginlägg sen ska jag försöka sova. Lovar att det blir mer spännande inlägg här snart. Det här inlägget var ju inte så särskilt spännande.. 

Lördag

2013-02-16 | 20:57:00 | Direktlänk | | 3 Kommentarer
Just nu önskar jag att jag bara fick kramas eller att jag bara kunde berätta vad jag känner för någon. Men jag får hoppas att vi hittar på något snart så jag verkligen kan berätta vad jag känner och får reda på vad denna person känner för mig. Fast jag har väl säkert inte sån tur, så det blir som jag vill. Men man vet väl aldrig.. Så himla jobbigt när man inget skall veta och när man mest bara skulle vilja kramas med den personen och saknar den personen massor. Borde göra något åt det nån gång snart kanske. Annars så har min lördag vart en bra dag, var på second hand i gullänget där jag fyndade två fina koppar, ljuslyktor, en film, en kokbok och lite köksredskap. Sedan åkte vi till Öob, där köpte jag bara en massa tråksaker, typ som en toaborste,grönsåpa, svinto, ja en massa såna saker som man behöver, schampo och sen köpte jag godis, en papperskorg å lite sånt. Ja, sånt som jag kommer behöva till min lägenhet, inga spännande saker precis. Reserverade en tv på elgiganten som jag ska hämta i slutet på februari och då ska jag även köpa lite andra saker. Måste ju införskaffa kaffebryggare, vattenkokare och sånt dära. 
 
Sedan skjutsade vi systeryster till hennes jobb eftersom hon jobbar helg, beställde pizza, det blev kyckling idag igen och pizzan var supergod! Annars har jag mest bara slappat. Packat en kartong och i morgon ska jag försöka packa endel kartonger. Nu sitter jag i soffan och snart börjar pluras kök i spanien! :) Då blir det nog en kopp te snart och sen mackor. Mysig lördagskväll. Läser lite bloggar också. Sen kanske man ska skriva ett brev.
 
 
Bjuder på en bild från December 2009 :)
 
Puss.

Bilder på mig sen 2 februari hemma hos Sannis och en bild på Sannis från igår.

2013-02-16 | 17:49:12 | Direktlänk | Blandat | 2 Kommentarer

Om något som snart slår in!

2013-02-14 | 20:04:00 | Direktlänk | Tankar | 0 Kommentarer
http://popflickan.blogg.se/2011/july/om-en-onskan-som-slar-in-en-vacker-dag-i-hos.html#comment
 
För snart flyttar jag hemifrån men det blir inte till umeå, utan här i ö-vik och jag ska försöka sluta oroa mig för pengar så mycket hela tiden, men det är väl svårt att sluta oroa sig för det. Ska söka två jobb i alla fall och hoppas att jag får dem. Vore så himla skönt att få ett fast jobb och slippa behöva tänka på pengar hela tiden, nu har jag ju bott hemma, så det har gått ganska bra, men när jag flyttat vill man ju hoppas på att man får jobba hela månader och inte blir ledig en massa strö dagar. Så hoppas verkligen jag får jobba hela februari ut nu... 

Hoppas ni har en bra alla hjärtans dag alla ni fina där ute och jag bjuder på ett par gamla bilder dagen till ära!

2013-02-14 | 15:57:13 | Direktlänk | Blandat | 2 Kommentarer
 
En bild jag tog för tre år sedan med mina fina hjärtestrumpbyxor, måste börja använda dem. De är ju så himla fina! Tog denna bild och skrev något om den där killen jag var tillsammans med för tre år sedan och jo, det var så längesen jag var tillsammans med någon och det känns bra, för mitt sista förhållande var inte så himla bra, så då är det bättre att vänta istället och leva med sig själv istället för att ha ett halvdåligt förhållande med någon som knappt bryr sig om en. Minns då på alla hjärtans dag när jag hade skickat paket och kärleksbrev men vad jag fick jag tillbaks? Fick ingenting tillbaks och han skickade knappt ens ett sms till mig och tackade. Skickade även födelsedagspresent till honom, men jag fick aldrig någonting av honom.
 
 
Jag 2009 i min fina klänning med hjärtan på, har inte kvar samma klänning, men hittade den där på tradera förra året så jag köpte den då :). Så ska använda den massor i vår och sommar.
 
 
Jag hade en rolig minibasker på mig som jag hade köpt, men den har jag skänkt bort eftersom jag aldrig använde den och detta är också från 2009.
 
 
Jag december 2010 i min fina hjärtekofta!
 
 
Ett par andra fina strumpbyxor som jag fick i julklapp 2011 och denna bild är tagen på juldan när jag skulle ut på lite party :)
 
 
En bild från 2007, en annan gång när jag var kär och gjorde hjärtan i sanden, fast det blev aldrig något utav det emellan han och mig, men jag fick fina vykort när han var i paris och vi skrev fina saker till varandra och jag kommer aldrig glömma det än fast vi aldrig ens träffades men han är en himla fin person som nu har träffat en fin tjej som han har haft i flera år och det är jag glad över, för hans skull.
 
Jag önskar er alla en fin alla <3 dag och att ni tar hand om varandra och er själva. Alla hjärtans dag behöver inte vara att man ska umgås med den man håller kär, för man kan lika gärna ta hand om sig själv, köpa något fint till sig själv, äta något gott, eller se någon bra film. Eller umgås med några fina vänner. Själv tar jag bara det lugnt idag och laddar upp inför i morgon när jag äntligen ska få jobba, sen blir det att hitta på en massa andra saker efter jobbet, så jag tror min fredag blir himla bra. Ha nu en toppen dag och kväll alla! <3 Puss och jag önskar såklart att jag får kramas snart. Men det vill jag ju alltid :). Men i år är jag inte deppig på alla<3 ans dag för jag tänker att så länge jag mår bra i mig själv och kan ha det mysigt med mig själv, så spelar det inte så stor roll att jag inte hittar på något särskilt just denna överskattade dag. 
 
 
 

Onsdag

2013-02-13 | 11:40:05 | Direktlänk | Tankar | 6 Kommentarer
Förstår inte varför ska det vara så svårt för mig att ringa ett telefonsamtal? Denna dumma telefonfobi. Ringer man inte så försvinner det ju inte heller. Men jag väntar idag och får jag inget samtal då, så ska jag bannemig ta tag i det och ringa i morgon. Just nu sitter jag och skriver personligt brev, men har fastnat lite, så ska nog ta en liten paus och sätta på en tvätt eller så. Om ett tag ska jag gå ut med hunden igen och jag önskar att jag kunde sluta tänka så himla mycket jämt och att allting löser sig. Men det borde det väl göra. Hoppas ni får en fin onsdag. Idag ska jag iaf åka och kika på lite möbler =). 

En början på natten och jag önskar att jag kunde sluta tänka.

2013-02-12 | 23:48:14 | Direktlänk | Tankar | 0 Kommentarer
Hatar när jag tänker för mycket och idag har vart en dag när tankarna bara snurrat runt i skallen. Förstår inte varför man ska tänka så mycket jämt för och oroa sig för saker och ting. Värst blir det på kvällarna och jag tänkte försöka sova nu och hoppas på att det blir en bättre dag i morgon och en bättre vecka. Men på fredag ska jag parta med Anna iaf och nu funkar bilen igen, så på fredag ska jag hämta en möbel och i morgon ska jag kolla på lite möbler. Har bestämt mig för att ta ett soffbord vi har här hemma också. Ikväll fick pappa ihop hans nya soffa också, den är hur skön som helst och stor. En sån skön soffa skulle jag vilja hitta, men nu kanske man ska titta lite på blocket efter soffor. Ser framemot lördag också när jag ska på Second Hand i gullänget.
 
Men jag kan bara hoppas att den här veckan blir bättre och att jag tänker mindre. Har i alla fall haft roligt åt farmen ikväll. Men nu blir det att läsa ett eller två till blogginlägg innan jag ska lyssna på radio och försöka sova. Idag har jag iaf ätit svampcrepes och en semla på självaste semmeldagen, men semlan var inte den godaste, då var kaffet till godare och dagens smaskiga mackor som jag ätit och den varma chokladen som var himla god till kvällsfikat. Förstår inte vart dagarna tar vägen egentligen. När man jobbar går dagarna alltid supersnabbt, när man är ledig tycker man att dagarna går långsamt, ja åtminstone när man är ledig i veckan, men ändå så går dagarna så himla snabbt. För det känns som om jag nyss har vaknat typ, men jag har ju vart vaken sen nio i morse och nu ska jag sova liksom. Men det är väl skönt att dagarna går snabbt ibland också. Äsch nu svamlar jag bara.

Tisdag

2013-02-12 | 13:19:51 | Direktlänk | Tankar | 2 Kommentarer
 
Vi fortsätter väl med somriga bilder, denna bild är från midsommarafton tror jag och gud vad jag måste klippa mig snart! Får ta och göra det nu kanske i februari eller i mars nån gång och färga håret igen. Här sitter jag ute på Sannas balkong :).
 
Ja, idag är det då tisdag och jag är ledig idag också och väntar mest på att telefonen ska ringa, jag hoppas att telefonen kommer att ringa idag i alla fall. Annars så tänker jag ringa ett samtal i morgon. Men det är ju några timmar kvar, så det är bara fortsätta hoppas. Eftersom jag har all tid i världen idag, så borde jag skriva på mitt cv och personliga brev för två  jobb som jag tänker söka. Ska nog ta tag i det snart, måste få det gjort den här veckan i alla fall. Har i alla fall städat lite här hemma, skrivit en liten inköpslista på det jag behöver till min lägenhet. Läst en massa bloggar, sånt man inte har tid med annars när man jobbar, snart ska jag fortsätta läsa lite mer, sen får jag se vad jag ska hitta på. Tråkigt med såna här tråkiga blogginlägg, men jag lovar att det ska bli mer bilder sen, när jag har hämtat hem min kamera från min syster. Borde skriva in mig i vikariebasen också, det har jag ju tid med att göra idag också. Ikväll är det några bra tv program på tv, som date med mig och bygglov, men pappa ska ju se på hockeyn, så jag kan inte titta på det, men när jag flyttat kan jag titta på vilka tv program jag vill utan att pappa ska se på hockeyn :).
 
Idag blir det svampcrepes till middag, det ser jag framemot, det är allltid smaskens! Hoppas ni får en fin tisdag. Kram!

Jag saknar sommaren och ikväll är en kväll när jag tänker lite för mycket.

2013-02-11 | 21:54:11 | Direktlänk | Tankar | 3 Kommentarer
 
Denna bild minns jag så himla väl, jag var nyklippt och det var en somrig dag med himla fint väder och jag träffade min fina vän Devinia och hade mina lediga veckor under sommaren, eller jag hade tagit mig ledigt kan man säga. För att jag behövde det.  Just nu längtar jag massor till sommaren och vill gärna ha värme och när jag har flyttat så får jag ju en balkong som jag kan sitta på när jag vill :). Så länge ingen annan/flera andra inte sitter där eftersom jag kommer dela balkong. 
 
Idag har varit en sån där dag där jag har tänkt alldeles för mycket och väntat på ett samtal som aldrig kom, får hoppas på ett bra samtal i morgon istället. Tänkte fixa med mitt cv och personliga brev ikväll också, men gjorde aldrig det, eller orkar inte göra det nu heller, så tänkte ta tag i det i morgon i alla fall. Ikväll känner jag mig bara lite deppig och tänker på allting som jag kommer behöva till min lägenhet, klart att det känns skoj och köpa saker och möbler. Men man lär ju bli ganska så fattig, eller jag hoppas jag inte behöver använda allt för mycket av mina sparade pengar, än fast jag lär ju behöva använda endel. Men äsch. Sånt ska man inte tänka på, man ska tänka framåt och sen får man hoppas på att få jobba massor. Ska skriva upp en lista på sånt jag behöver i alla fall och jag som inte skulle köpa några kläder, köpte lite kläder idag ändå, det kan man ju få dåligt samvete av om någonting... Men var ju bara det jag behövde, men jag ska i alla fall försöka vara duktigare och inte slösa pengar på kläder och sånt, när det kommer vara annat jag behöver lägga pengar på ett tag. Var en som frågade om jag hade råd att flytta, klart att man är osäker när man bara är vikarie och så, att det kanske blir kärvt ekonomiskt ibland. Men då får jag bara bita ihop isåfall. För får man chansen att få ta en sån stor, billig och bra lägenhet mitt inne i stan så tycker jag man ska ta den chansen också =). Eftersom det är ganska svårt att få tag i lägenhet annars.
 
Men nu ska jag kika på farmen tror jag haha och forsätta läsa lite bloggar, sen ska jag borsta tänderna och sova i bra tid, än fast jag inte jobbar i morgon troligast, men ändå. 

Söndag

2013-02-11 | 00:09:00 | Direktlänk | Tankar | 0 Kommentarer
 
Nu har ännu en helg passerat och jag ursäktar  för att det blir en massa webcambilder men har nämligen min kamera hemma hos min syster, så inte så himla lätt att ta bilder med någon annan kamera som sagt. Får ta och hämta den snart. Tog iaf en bild med min fina kopp när jag drack te för en stund sen och min vetevärmare panda är himla mysig. Har dock inte testat att värma den ännu och lappen sitter kvar på den också. Har haft en himla mysig söndag, dock gick den för snabbt och i morgon är jag ledig. Får hoppas på att telefonen ringer och jag borde väl orka ta mig intill stan i morgon tycker jag, som jag tänkt göra hela helgen. Har bara varit lite lat. Nu ska jag antingen läsa lite fler bloggar eller kika på något. Eller sova. Jag hoppas på att få kramas snart också med någon jag tycker om, får hoppas det blir snart. Blir ju lättare att styra upp sånt sen när man bor själv hihi! Natti på er!

Lördagsnatt

2013-02-10 | 00:35:00 | Direktlänk | | 1 Kommentarer
Jag läser bloggar. Ligger i min säng, myser med tända ljus och lyssnar på musik. Ska nog snart sova. Borde gå och borsta tänderna. Har haft en lugn lördagskväll och börjat tänka lite för mycket på allt. På det förflutna och på nån fin person som jag tänkte smsa men gjorde aldrig det. Känner mig lite deppig men det går ju alltid över. Ikväll har jag packat ned lite saker och bara tänkt på hur jag ser framemot flytten. Dock kommer jag bli ganska fattig med allting jag ska köpa, men man behöver ju inte köpa allt på en gång. Men tur jag har en massa pengar sparade och hoppas jag får fortsätta jobba massor. Skrev ett inlägg som jag sparade som utkast, ibland blir det sånt man skriver som man inte vet om man ska publicera eller inte. Får se om jag gör det sen eller inte. Nu ska jag nog läsa lite mer bloggar eller sova. Godnatt världen och ibland önskar man att någon höll om en när man ska sova när det skaver lite i en och jag känner mig lite fånig när jag skriver så. Men ibland gör en kram så himla mycket när man inte är på topp. Men som tur är, så är jag ju oftast på topp iaf. Eller oftast och oftast, alla har väl sina dåliga dagar då och då och det är just på nätterna som jag kan börja tänka för mycket. 
 
 

Lördagsförmiddag och jag myser bara i min säng.

2013-02-09 | 11:28:11 | Direktlänk | Blandat | 4 Kommentarer
 
Idag vaknade jag vid nio, klev upp vid halv tio, eller vaknade först åtta men somnade om. Somnade tidigt igår i min säng och sov i en massa timmar, sov i dessa kläder, så lär ju varit väldans trött, har inte orkat byta kläder idag ännu, spännande va. Tänkte börja morgonen med mia på grötö, men det var inget mia på grötö denna vecka så får se framemot det tills på onsdag istället.Har bara ätit frukost än så länge och läst dagens tidning. Satt på en tvätt och hängt upp lite kläder, nu blir det lite mer bloggläsning och sen ska jag nog plocka ur diskmaskinen, fixa med tvätt, kanske dammsuga, rensa garderoben kanske, men tror det blir lite brevskrivning först. Funderade på om jag skulle på stan, men tror jag ska på stan i morgon istället. Mitt hår har blivit långt och jag funderar på att klippa det snart, åtminstone toppa, får se när det blir av hehe. Myser med tända ljus gör jag också. Nu ska jag sätta på nån trevlig musik. Kram på er!

Tisdagskväll och jag är en tröttis och tänker för mycket.

2013-02-05 | 19:35:56 | Direktlänk | Tankar | 1 Kommentarer
 
Hej jag är en krullis som vanligt alltså, blir alltid krulligt när jag har tvättat det och är ju alltid lockhårig när jag inte plattar håret och jag har typ slutat platta håret när jag ska jobba, i alla fall nu när jag går till jobbet, för man blir ju ändå bara svettig hehe. Nu är jag en tröttis som myser i gosiga kläder med tända ljus. Snart ska jag nog äta lite kvällsfika och sova tidigt som vanligt.  Har kikat på en massa saker jag ska köpa till min lägenhet på H&M och Lagerhaus, tänker på alla möbler jag ska köpa också, ska ju köpa en ny säng eftersom min är alldeles för mjuk och obekväm och funderar på att köpa en ännu större säng, eftersom då blir det två enkelsängar och det är lite enklare att bära upp för de där trapporna än en himla stor säng som sitter ihop. Längtar tills jag ska iväg på alla  affärer och inhandla allt. Fast ser inte framemot att bli fattig, men tur man har endel pengar sparade i alla fall. Idag har varit en helt ok dag än fast jag känner mig lite nere och tänker för mycket på allt. Allt möjligt alltså. Jobbigt är det också att tycka om någon men man vet inte riktigt vad den tycker om en. Jag får väl visa vad jag känner ordentligt nån dag och sen får det bli som det blir helt enkelt. Kramar på er!

Fredagsnatt och jag myser i pappas gosiga t-shirt.

2013-02-02 | 00:47:00 | Direktlänk | Tankar | 5 Kommentarer
 
Hej knasiga bilder som vanligt alltså, just nu sitter jag i min säng och myser med tända ljus, ska snart släcka dem eftersom jag snart ska sova, har varit trött hela kvällen men har lyckats hålla mig vaken på något vis ändå, ikväll har jag bara tagit det lugnt och haft en gosig hemmakväll,druckit gott te, kikat på veckans avsnitt av allt faller och mia på grötö. så himla bra program! Tänkt på att det bara är en månad och en vecka tills jag flyttar, tänker att tiden kommer gå hur snabbt som helst, är endel jag måste köpa, rensa garderoben, packa och sortera alla saker och ting jag har. Ja, det är tur att det är ett tag kvar i alla fall och det känns så himla fint att året börjar med en flytt snart och att livet äntligen börjar gå lite framåt och idag fick jag en vecka till på änget och har jag tur så blir det ännu längre också. Har ju snart varit där ett halvår och jobbat, helt sjukt att jag har sån tur som fått vara på samma ställe så länge och inte behövt flänga runt så mycket, trivs ju bra där också så det är ju tur att jag har haft turen att få vara på samma ställe. Men nu ska jag nog kika i lite bloggar, mysa med min vetevärmare för min onda rygg och nacke, fy, om det inte går över snart så får jag nog boka en tid hos en sjukgymnast eller något, eller gå på massage. Vet inte riktigt vad jag har gjort, men skulle gissa på att jag har sträckt mig eller något, eftersom det känns likadant som för ett år sen när jag hade problem med ryggen och nacken. Men jaja, det går väl över. 
 
Godnatt och puss på er finisar.


RSS 2.0