Tar en liten paus i pluggandet och gosar med grabben i soffan hihi.

2011-11-22 | 13:57:31 | Direktlänk | Blandat | 4 Kommentarer
Den söta men ack så busiga och knäppa killen. Men när han är lugn så är han världens bästa! Men kanske inte när han stoppar precis allting i munnen haha... Men jag lovar om några månader kommer han vara en superbra kille! Fast något som är bra också är ju att han aldrig skäller. Aldrig hör man honom skälla, bara när han ser någon hund ute och blir alldeles tokig, men det får vi träna bort! Fast det blir bättre och bättre med det faktiskt, han lär sig himla snabbt.  Det som är bra med den här killen är ju att han är så himla lättlärd. :) Jag ska träna honom massor så att han inte ska nafsa och hoppa på en, han är ju bara ett år, så vi har ju god tid på oss att få honom att bli en bra kille. Tur att han lär sig snabbt och fattar rätt så snabbt när man dissar honom när han är dum,smart kille! Han är världens gosigaste faktiskt för att vara bara ett år, man får kramas och gosas med honom rätt så mycket då och då.


Han ska slickas också, han tror typ att jag är ett litet barn, som man ska slicka en massa på. Tokiga killen där. Men det jobbiga med att vara fodervärd till Flux är ju att när han är 1,5 år ska han ju testas för att bli en polishund eller en hund som jobbar för försvaret, blir spännande att se om han klarar det eller inte =). Men jobbigt skulle det ju vara om man inte fick ha kvar honom längre. Tur att det är ett tag kvar. Han blev ju precis ett år.
Nä. Nu ska jag skriva ett litet brev eller fortsätta plugga. Skriver mer senare. Puss!

Lisa

jag blir så glad av dina kommentarer! tack!

2011-11-23    17:57:35    http://lully.blogg.se/
catarina

sv. tack, & du likaså! :*

2011-11-23    19:58:45    http://dailydoseofimagery.blogg.se/
Emma

Åh, så fin!

2011-11-23    20:16:46    http://whentears.blogg.se/
Sofia | texter, bilder och vardagsbetraktelser

Vilken underbart fin hund. Egenskapen att de inte skäller är ju också helt älskvärd, det blir så himla mycket lättare med allting annat då!

2011-11-23    20:38:52    http://ssofias.blogspot.com


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback