Om en måndag

2011-03-01 | 00:25:21 | Direktlänk | Tankar | 2 Kommentarer
Ska blogga om Eldkvarn och lägga upp bilder och så någon dag också och blogga färdigt om min resa som det var ett tagsen jag kom hem från nu. Idag har jag burit,burit,burit,burit, gått i trappor, burit ännu mera, knasat mig, burit lite till, ätit lite mat, handlat på Lidl, kommit hem, promenerat, fått reda på att min äldsta granne på hela vår gata där jag bor har dött, hon blev 94 eller 95 år och det är så sorgligt för hon har alltid bott här sen jag föddes. Men hon var gammal och sjuk. Hon hade haft ett himla bra liv också hoppas jag i alla fall. Men sorgligt är det ju och min mamma blev ledsen när hon hörde det och jag med. Än fast hon blev ju himla gammal och var sjuk som sagt. Så är det ju ändå alltid lite sorgligt och det känns som så konstigt. Nu kommer jag aldrig mer se henne hämta posten eller så. Aldrig mer se henne sitta i köket och dricka kaffe. Ja, man ser in i köket där hon brukade sitta från oss och hon har alltid vart en sån himla snäll tant än fast jag kanske inte kände henne så himla bra, så är det ändå tråkigt.

Varför jag har burit en massa är för att Sanna min fina syster, har flyttat intill stan från Gullänget, så numera är hon också stadsbo precis som Erika :) och Devinia har flyttat också. Många som flyttar. Längtar tills det är dags för mig att åtminstone flytta till en egen lägenhet! Dessutom dit Sanna flyttat, verkar det vara himla trevliga grannar och hon bor nära Castello och går hon rakt ned så kommer hon till stan typ direkt på fem sekunder, okej, fem minuter, hur najs är inte det liksom och en av hennes nya grannar är grymt söt. Jag tror hon kommer trivas  superbra där! På torsdag ska jag förhoppningsvis hem till Devinia på inflyttningsfika, det blir trevligt! Nu har jag grymt ont i kroppen eller inte grymt ont. Men det var skönt med lite träning och en dusch sen! Alltså träning som att bära,bära,bära saker hehe! :)
Nu ska jag snart lägga mig och titta på senaste avsnittet utav Gynekolgen i Askim och Stylisterna. Ifall jag inte somnar innan jag sett båda hehe.
Ni kan gå in på tradera och buda på den här t-shirten om ni känner för det också! :D
Puss ni är fina ni!

Sofie i San Francisco

Tradera är ju bara bäst!

2011-03-01    05:42:58    http://scienceandletters.tumblr.com/
June

Sv: Tack! :)

2011-03-01    09:39:14    http://junesabstracts.blogg.se/


Innan du kommenterar:

Kommentaren granskas alltid innan den publiceras.
Ingen spam eller reklam, de raderas direkt.
Kommentarer som innehåller något dylikt som "lägg till mig på bloglovin'"
  raderas. Jag lägger bara till bloggar som intresserar mig.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback